hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niang Beşiktaş'ta

    Niang Beşiktaşta
    expand

    Beşiktaş, Mamadou Niang'ın 2012-2013 sezonu sonuna kadar bedelsiz kiralanması konusunda kulübü Al-Sadd ile anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Futbolcu Mamadou Hamidou Niang'ın 2012-2013 sezonu sonuna kadar bedelsiz kiralanması konusunda kulübü Al-Sadd ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

    Fenerbahçe'de 2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşayan ve Süper Lig'de 29 maçta 15 gol atan 13 Ekim 1979 doğumlu Senegalli forvet, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan şike soruşturması sürecinde Katar'ın Al-Sadd takımına transfer olmuştu.

    Niang, Fransa'nın Olympique Marsilya takımından 8 milyon avro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye gelmiş, Al-Sadd Kulübü ise sarı-lacivertli ekibe 7,5 milyon avro bonservis ödemişti.

    İstanbul'da

    Beşiktaş'ın, Katar'ın Al-Sadd Kulübü'nden sezon sonuna kadar bedelsiz kiraladığı Senegalli futbolcu Mamadou Hamidou Niang, İstanbul'a geldi.

    Katar'ın başkenti Doha'dan Katar Havayolları'nın tarifeli seferiyle Atatürk Havalimanı'na gelen Senegalli oyuncuyu, Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı karşıladı.

    Niang, havalimanında yaptığı açıklamada, yeniden İstanbul'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Beni tekrar buraya getirdiği için Beşiktaş'a çok teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum. İstanbul'a ve Türkiye Ligi'ne dönmekten gerçekten çok çok mutluyum. Burada elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

    Bu arada, pasaport kontrolünden geçtikten sonra Senegalli futbolcuyla bazı havalimanı çalışanları fotoğraf çektirdi.

    Öte yandan, basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle Niang, havalimanında güçlükle ilerleyerek kendisini bekleyen araca bindi.

    Mamadou Hamidou Niang daha sonra sağlık kontrolünden geçti.

    Fulya Acıbadem Hastanesi'ne Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı ile gelen Niang, hastaneye girişi sırasında basın mensuplarına Beşiktaş atkısıyla poz verdi.

    Hastanede bazı tetkiklerden geçirilen siyah-beyazlı takımın yeni transferinin sağlık kontrolünün kalan bölümünün yarın sabah yapılacağı ve bu kontrollerin ardından oyuncunun tesislerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.

    Senegalli futbolcunun, sağlık kontrollerinin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geçerek teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışacağı belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow