hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demirören Milli Takımı beğendi

    Demirören Milli Takımı beğendi
    expand

    TFF Başkanı Demirören: Milli takımın ikinci yarıdaki kadrosu ve futbol tatmin edici.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demiören, A Milli Takımı'n 2-0 kaybettiği Çek Cumhuriyeti maçıyla ilgili olarak, "İkinci yarıda çıkan kadro ve futbol, mağlup olmasaydık tatmin edici"
    dedi.

    Demirören, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maçtaki mağlubiyetin her zaman kendilerini üzeceğini belirterek, şöyle konuştu:

    "Mühim olan önümüzdeki maçlara kadroyu bulmak. Tahmin ediyorum hocamız da kimlerin Mart'taki karşılaşmalara hazır olduğunu görmüştür. İkinci yarıda çıkan kadro ve futbol, mağlup olmasaydık tatmin edici. Oyuncuların durumu iyi hocamız da buna göre değerlendirecektir."

    Bir gazetecinin şike soruşturmasına ilişkin sorusuna daha önce de cevap verdiğini kaydeden Demirören, "FIFA ve Interpol'un ortak yaptığı çalışmadır eğer federasyonu ilgilendiren ceza kısmı olduğu vakit mutlaka bizlere, federasyonlara bilgi verilecektir" dedi.

    Demirören, kendisine yönelik yapılan "Yıldırım Demirören, yeter" tezahüratının kendisini üzüp üzmediğinin sorulması üzerine "Görüşürüz, sağolun" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow