hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aybaba'dan Niang'a "menemen" göndermesi

    Aybabadan Nianga menemen göndermesi
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kısa bir süre forma giyen Niang için "Menemen 10 dakikada hak edilmez" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında teknik direktör Samet Aybaba basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

    Aybaba ilk olarak Sanica Boru Elazığspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11 konusundaki eleştirlere şu yanıtı verdi:

    "Oyuncu tercihleri konusunda yapılan her yorum hatalıdır. Çünkü herkesin farklı bir tercihi olur ve bu konu ile ilgili farklı düşünceler ortaya atılır."

    Tecrübeli teknik adam Sanica Boru Elazığspor maçının son anlarında oyuna giren Niang için bir gazetecinin, 'Maçtan sonra menemen yedimi sorusuna' esprili şekilde "10 dakikada menemen hak edilmez. Niang'ın henüz eksikleri var. Tabi ki kaliteli bir futbolcu ve kendisi hakkında çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Devamlılığını sağlaması lazım. Eski takım arkadaşı Raul'den de bahsediyor. Profesyonelliğini örnek gösteriyor" cevabını verdi.

    Samet Aybaba oyuncuların son dönemde yaşadığı sakatlıklar konusunda ise şu ifadeleri kullandı:

    "Sakatlıklarda futbolcuların kendilerini zorlamaları da eykili oluyor. Bu sezon oyuncularım kendilerini daha fazla zorluyorlar. Mesala son maçta Fernandes 11 km koşmuş. Bu durumları da göz önünde bulundurmak gerekiyor."

    Aybaba yeni sezonda maçlarını Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynamaları durumunda Siyah Beyazlı taraftarlara da önemli görev düştüğü belirterek;
    "Şu an için yeni sezonda maçlarımızı oynayacağımız stadyum konusunda alınmış karar yok. Ancak Şükrü Saraçoğlu Stadı aklımızdaki tercihlerden biri.
    Eğer bu durum gerçekleşirse taraftarımız da büyük iş düşüyor. Sonuçta biz oraya misafir olarak gideceğiz. Ev sahibine saygılı olmalıyız ve misafirliğin gerekliliğini yerine getirmeliyiz." şeklinde konuştu.

    Samet Aybaba ayrıca devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Pierre Webo'yu kendilerini de sezon başında transfer etmek istediklerini ama bunun gerçekleşmediğini belirtti.

    Aybaba son dönemde yaşanan sakatlıklar sonrası Nevzat Demir Tesisleri'nin zemininde yapılan kontrollerin olumlu çıktığını ancak genel yıpranma nedeniyle yeni sezon öncesi zeminde değişiklik olacağını belirtti.

    Samet Aybaba son olarak sezon başından buyana fazla forma şansı bulamayan Escude'nin son dönemde performansının arttığını ve bu durumdan memnun olduğunu sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow