hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Handanovic Inter'i kurtardı

    Handanovic Interi kurtardı
    expand

    Serie A'da Milano derbisinde FC Inter ile AC Milan 1-1 berabere kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 26. haftasında oynanan FC Inter ile AC Milan arasındaki Milano derbisi, 1-1 berabere tamamlandı.

    İtalya'nın Milano kentinin iki dev takımının, San Siro Stadı'ndaki mücadelesini hakem Paolo Silvio Mazzoleni yönetti.

    Karşılaşmanın 21. dakikasında ani gelişen AC Milan atağında, ceza sahası önünde topla buluşan El-Shaarawy yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı, FC Inter ağlarına gönderdi.

    İlk yarıda başka gol olmazken, FC Inter kalecisi Handanovic, 3 net gol pozisyonunda kritik kurtarışlar yaparak, AC Milan'ın farkı açmasına izin vermedi.

    Mücadelenin ikinci yarısında FC Inter, oyunu daha fazla kontrol eden taraf oldu. 71. dakikada gelişen mavi-siyahlı takımın atağında, Nagatamo'nun AC Milan ceza sahasına yaptığı ortada penaltı noktasında iyi yükselen Schelotto, topu kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti: 1-1.

    Bu gol aynı zamanda maçın skorunu tayin ederken, Milano'nun iki dev kulübü 1'er puan almış oldu. AC Milan bu beraberlikle puanını 45'e yükseltti ve sıralamada maç eksiği olan Lazio'nun üstüne çıkarak 3. sırada yer aldı. FC Inter ise puanını 44 yaptı ve 5. sıradaki yeri değişmedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow