hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    David Barral'ın durumu iyi

    David Barralın durumu iyi
    expand

    Drogba'yla kafa kafaya çarpışan Ordusporlu David Barral'da acil müdahaleyi gerektirecek bir bulgu saptanmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'ın Orduspor'la Spor Toto Süper Lig'de yaptığı maçta Didier Drogba ile kafa kafaya çarpışması sonucu hastaneye kaldırılan Ordusporlu David Barral'ın, geçirdiği travma ile ilgili acil müdahaleyi gerektirecek bir bulgu saptanmadığı belirtildi.

    Barral'ın tedavi altına alındığı Liv Hospital'dan yapılan yazılı açıklamada, futbolcunun yapılan ilk muayenesinde, başının sağ ön tarafında 2,5-3 santimetrelik bir kesi saptandığı aktarıldı.

    Futbolcuda yakın hafıza kusuru dışında önemli bir bulguya rastlanmadığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

    "Barral'ın detaylı radyolojik incelemesinde, travma ile ilgili acil müdahaleyi gerektirecek herhangi bir bulgu saptanmayarak, bir süre hastanede gözlem altında tutulmasına karar verildi. Şu an için mevcut klinik ve radyolojik bulgularda, hayati tehlike saptanmamıştır."

    Terim ve Drogba'dan ziyaret

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve sarı-kırmızılı oyuncu Drogba, Galatasaray'ın Orduspor'la yaptığı maçta Drogba ile kafa kafaya çarpışması sonucu hastaneye kaldırılan Ordusporlu David Barral'ı ziyaret etti.

    Maçta kafasına aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen ve ambulansla Liv Hospital'a kaldırılan David Barral'ın ilk ziyaretçisi, çarpıştığı Didier Drogba oldu. Hastanede Barral'a geçmiş olsun dileklerini ileten ve sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Drogba, daha sonra buradan ayrıldı.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Drogba'nın ardından, Barral'ı ziyaret etti. Eşi Fulya Terim'le Barral'ı ziyaret eden sarı-kırmızılı teknik adam, İspanyol oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow