hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Inter'i Adebayor yıktı

    Interi Adebayor yıktı
    expand

    UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Tottenham ilk maçta 3-0 yendiği Inter'e normal süresi 3-0 biten maçta, uzatmalarda 4-1 yenilmesine rağmen tur atladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında İtalyan devi Inter, 3-0 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında İngiliz ekibi Tottenham ile karşı karşıya geldi.

    Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan ve uzatmalara giden karşılaşmayı Inter 4-1 kazanmasına rağmen çeyrek final biletini alan taraf deplasman golü avantajıyla Tottenham oldu.

    Karşılaşmada Inter 20. dakikada Cassano'nun golüyle ilk yarıyı önde kapatan taraf oldu. 52. dakikada ise Palacio farkı ikiye çıkardı. 75. dakikada ise Cassano'nun kullandığı serbest vuruşta Tottenham'dan Gallas topu filelere gönderdi ve maçın normal süresi 3-0'lık Inter üstünlüğü ile sona ererken uzatmalara geçildi.

    Uzatmaların henüz başında sahneye çıkan Adebayor, 95. dakikada Dembele'nin şutunu tamamlayarak skoru 3-1'e getirdi. İkinci uzatma dakikalarında ise 110. dakikada Ricardo Alvarez, kafayla farkı yeniden üçe çıkarsa da bu skor Inter için yeterli olmadı,

    İlk maçta 3-0 mağlup olmanın dezavantajını sonuna kadar hisseden Inter, bu sonucun ardından Avrupa kupalarındaki macerasını sona erdirdi. Tottenham ise UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynama şansı yakaladı. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmelerini belirleyecek kura çekimi ise 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow