hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rihanna gider, İnönü yıkılır

    Rihanna gider, İnönü yıkılır
    expand

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Rihanna konserinin ardından İnönü Stadı'nda yeni açık tribününün yıkılmasına başlanacağını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün İnönü Stadı'nda yapılan bir tanıtım organizasyonu sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Orman, stadın yıkım aşaması öncesi düzenlenecek konserlerden yaklaşık 3 milyon TL gelir eldeceklerini söyledi.

    "Beşiktaş Türkiye'nin en önmeli sosyal kurumlarından bir tanesidir. Ayrıca bu sene stadımıza veda edeceğiz. Bu sürecin bir festival gibi geçmesini istiyordum. Ayrıca bizim için çok önemli olan diğer bir konu 2020 Olimpiyat Oyunları'dır. Camia olarak bu konuya da tüm desteğimizi veriyoruz. İstanbul'un artık olimpiyatı alması gerektiğini düşünüyorum. Bu etkinliklerin de buna hizmet edeceğini düşünüyorum. Beşiktaş Türkiye'nin ilk kulübü ve her zaman ilklerin içinde olacaktır. Bu organizasyonlardan elde edilecek gelir artan şekildi olacak ama net gelirimiz 3 milyon TL civarında olacaktır. Stad nisan sonu yıkılmayacak. İnşaat çalışmalarımız nisan sonu gibi başlayacak. Stat arka tarafa doğru kayacağı için asıl işimiz arka bölümde olacak. 30 Mayıs'da yapılacak Rihanna konserinden sonra yeni açık tribünü yıkmaya başlayacağız. Konserlerin tamamı bittikten sonra da diğer taraftaları yıkacağız."

    "GÜNÜ GELDİĞİNİDE İKİ CAMİA BAŞKANI OTURUR, KONUŞURUZ"

    Başkan Orman Stadın yıkım aşamasında oynayacakları stat ve Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayıp oynayamayacakları konusunda şunları söyledi.
    "Biz Fenerbahçe Kulübü ile bu konu hakkında en son bir sene önce konuşmuştuk. Bu bir senelik süreçte hiç bir konuşmasız olmadı. Ömer Temelli de benim tanıdığım birisidir ama ben kendisi ile son altı aydır hiç konuşmadım. Bu konu ile ilgili yapılan haberler olduğu gibi palavradır. Üstelik bu gibi konular gazete köşelerinde konuşulacak konulardan daha ciddi konulardır. Biz günü geldiğinide iki camia başkanı oturur, konuşuruz. Bunların hepsi camiları karşı karşıya getirmek için yapılan şeyler."

    "3 TEMMUZ SÜRECİNİ GERİDE BIRAKIYORUZ"

    Fikret Orman milli takımın başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

    "Özellikle 3 Temmuz sürecinden sonra futbolumuzda bir düşüş vardı. Artık ligimiz, transfer edilen oyuncularla kaliteli bir lig yaşıyoruz. Bu da milli takımımızı da etkileyecektir. Benim şahsi olarak çok sevdiğim bir teknik direktör var takımımızın başında. Biraz sabırla iyi yerlere geleceğiz. Onların alacağı her başarı bizi kulüpler olarak da öne çıkaracaktır. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz."

    "FUTBOL TAKIMININ PATRONU SAMET AYBABA'DIR"

    Orman son günlerde Samet Aybaba'nın oyuncularını eleştiren açıklamaları ve bazı yönetim kurulu üyelerinin Aybaba'yı hedef alan açıklamarı hakkında sorulan soruya ise şu cevabı verdi.

    "Ben böyle bir açıklama duymadım. Yöneticilerimden de bu tarz açıklamalar duymadım. Biz teknik konularla alakalı yorum yapmayız. Biz idari konularla alakalı yorum yaparız. Futbol takımının patronu Samet Aybaba'dır. O'nun da oyuncularla muhteşem bir ilişkisi olduğunu kamplar döneminde görüyorum. Ancak Beşiktaş futbol ailesinin babası olarak arada çocuklara kızmalar olur. Bu durumların abartılmaması gerekiyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow