hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatih Akyel kalp krizi geçirdi

    Fatih Akyel kalp krizi geçirdi
    expand

    Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen eski milli futbolcu Fatih Akyel, dün akşam saatlerinde fenalaşarak kalp krizi geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kariyerinde UEFA Kupası, Süper Kupa ve milli takımla da dünya 3'lüğü bulunan Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Akyel dün akşam saatlerinde rahatsızlanınca yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.

    Yeşilköy'de bulunan International Hospital'a gelen Akyel'in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Bir damarı tamamen kapalı olan eski milli futbolcuya anjiyo yapıldı.

    Emektar futbolcununu şu anda herhangi bir hayati tehlikesi bulunmadığı ve yoğun bakımda müşade altına alındığı öğrenildi.

    Eski milli futbolcu Fatih Akyel'in kardeşi Erman Akyel, olayın akşam saatlerinde meydana geldiğini belirterek,. Ağabeyime hemen müdehale edilmiş. Şuanda sağlık durumu iyi, anjiyo yapıldı ve 1 damarının tıkalı olduğunu öğrendik. Yoğun bakımda gözetim altında tutuluyor" dedi.

    Tedavisi sürüyor

    International Hospital Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Tayfun Açıl, ilk tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği anlaşılan eski milli futbolcu Fatih Akyel'e, girişimsel anjiyo işlemi uygulandığını ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiğini bildirdi.

    Açıl, yaptığı yazılı açıklamada, Akyel'in, dün akşam saatlerinde hastaneye göğüs ağrısı şikayetiyle başvurduğunu hatırlattı.

    İlk tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği anlaşılan Fatih Akyel'e girişimsel anjiyo işlemi uygulandığını belirten Açıl, Akyel'in tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiğini kaydetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow