hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cuper'in istifası masada

    Cuperin istifası masada
    expand

    Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, yönetime istifasını sunduğunu açıklarken, "Dilekçem, yönetimin masasında duruyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mor beyazlı takım, bu hafta oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Hector Cuper gözetiminde Durugöl Tesisleri’nde başladı. Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hector Cuper, Gaziantepspor maçının ardından istifasını yönetime sunduğunu, istifa dilekçesinin beklediğini söyledi. Cumartesi günü oynadıkları Sivasspor maçından sonra da bu konuda yönetimle tekrar görüşme yaptığını, kötü sonuçların sorumlusunun kendisi olduğunu belirten Cuper, şöyle devam etti:

    "Gaziantepspor maçından sonra başkan ve yönetimle konuşup sorun bensem, gerekirse gidebilirim, demiştim. Maçtan sonra oyuncularımla da konuştum. Takımın sonuç almamasında sorun bensem sorun yok, takımdan ayrılabilirim, demiştim. Oyuncular gözüme bakmazsa, dinlemezse o zamanda ben ayrılacağım, demiştim ama şu anki durumumuz o değil aslında. Şu anki durum, sonuç alamamamız ve o sorunun sorumlusu benim."

    "İŞİME GELMEK ZORUNDAYIM"

    Sivasspor maçı hakkında konuşmak istemediğini de belirten Hector Cuper, "Ancak maça baktığımız zaman takımın oyunu iyiydi ama sonuç alamamızın sorumlusu da benim. Bugün neden buradayım, diye sorarsanız ben Orduspor antrenörüyüm, işime gelmek zorundayım. Çalışmaya devam edeceğim, sonradan herhangi bir gelişme olur mu, gelişme olduğunda siz öğreneceksiniz. İstifam masada duruyor."

    AKIN ÇİÇEK:"İSTİFAYI YÖNETİM KUBUL ETMEDİ"

    Yönetici Akın Çiçek ise, "Hector Cuper, resmi olarak bizim halen hocamız. İstifasını yönetime sundu, yönetim de görüşüyor. Yönetimde bu arada kendince alternatifler düşünüyor. İstifa dilekçesi masada duruyor, yönetim kabul etmedi. Bu bir süreç, değerlendiriyoruz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow