hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elazığspor 4 yıllık imzayı attırdı

    Elazığspor 4 yıllık imzayı attırdı
    expand

    Sanica Boru Elazığspor, golcü oyuncu Deniz Yılmaz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

    Sanica Boru Elazığspor Kulübü Sportif Direktörü Yasir Elmacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gol yollarında daha etkin olabilmek için transferde forvet mevkisine ağırlık verdiklerini söyledi. Elmacı, bu kapsamda, forvet Deniz Yılmaz ile bugün Ankara'da bir araya gelerek 4 yıllık anlaşma imzaladıklarını bildirdi.

    Ankara'da bulunan transfer komitesiyle çalışmalarına devam ettiklerini belirten Elmacı, yeni sezonda daha iyi yerde olmak için transfer edecekleri oyuncuları özenle seçtiklerini söyledi.

    Bayern Münih altyapısında yetişen gurbetçi oyuncu Yılmaz, Almanya'nın Mainz ve Paderborn takımlarında forma giydi.

    Bu arada, Deniz Yılmaz'ın transferi, kulübün resmi internet sitesinden de duyuruldu. Sitede yer alan açıklamada, "Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Sanica Boru Elazığspor Transfer Komitesi, genç yetenekleri takıma kazandırmaya devam ediyor. 25 yaşındaki gurbetçi futbolcu Deniz Yılmaz'ı Ankara'ya davet eden transfer komitesi, milli futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayarak 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bayern Münih altyapısında yetişen Deniz Yılmaz, U-16, U-17, U-19 ve Türkiye Ümit Milli Takımı forması giydi" denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow