hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Messi yamuk yaptı!

    Messi yamuk yaptı
    expand

    Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi'nin ABD'de düzenlenecek ve geliri hayır kurumlarına dağıtılacak maçta oynamayı reddetmesi nedeniyle organizasyon iptal edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD basınında yer alan haberlere göre, Los Angeles Coliseum stadında düzenlenmesi planlanan "Messi ve Arkadaşları - Dünyanın Geri Kalanı" adlı organizasyonun başlamasına 24 saatten az bir süre kala Arjantinli yıldızın katılmama kararı alması, ABD'li hayranlarının ve maçı organize eden sponsor firmaların tepkisine yol açtı.

    - "Buradaki taraftara saygı göstermediler"

    Etkinliğin ana sponsor firmalarından birisinin üst düzey yöneticisi Todd Graham, "Lionel Messi'nin menajerlerini kontratta yazan maddelere uymaya ikna etmek için saatlerce dil döktük. Buradaki taraftarlara ve bu pazara saygı göstermedikleri çok açık" ifadesini kullandı.

    Organizasyonda, Gerard Pique, Cesc Fabregas ve Sergio Busquets'in de dahil olduğu Messi'nin takımı ile Polonyalı santrafor Robert Lewandowski, Arjantinli golcü Sergio Aguero, Milanlı orta saha oyuncusu Kevin Prince Boateng ve diğer önemli isimlerin yer aldığı dünya karması mücadele edecekti.

    Etkinliğin internet sitesinde bilet satışlarının durdurulurken, ünlü futbolcunun ABD'li hayranlarının şok yaşadığı vurgulanıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow