hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid Isco'yu tanıttı

    Real Madrid Iscoyu tanıttı
    expand

    Real Madrid'in 5 yıllığına sözleşme imzaladığı 21 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, ''Isco'' lakaplı Francisco Roman basına tanıtıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yaklaşık 8 bin taraftarın önünde çıkan Isco, ''Bir futbolcu için Real Madrid'te olmaktan daha büyük hiçbir şey olamaz. En büyük Madrid'' ifadesini kullandı.

    Yeni takımında daha önce Beckham, Van der Vaart, Sneijder ve Mesut Özil'in de giydiği 23 numaralı formayı taşıyacak Isco, Real Madrid'te futbolun zevkini çıkararak çok sayıda kupa kazanmak istediğini söyledi.

    ''Büyük bir kulübe, büyük işler yapmak için geldim'' diyen Isco, ilk 11'e girmek için elinden gelen tüm mücadeleyi vermeye hazır olduğunun altını çizdi.

    Isco, farklı pozisyonlarda görev alabildiğini ve takımda kendine bir yer bulmak konusunda sıkıntı yaşamayacağını vurgulayarak, "Üzerimde herhangi bir baskı hissettmiyorum. Transfer edildiysem, bu bana güvendiklerinin göstergesidir'' dedi.

    Öte yandan İspanyol basını, gelecek sezonda Real Madrid orta sahasında Mesut Özil-Isco ikilisinin çok fazla öne çıkacağını öne sürdü. Marca gazetesinde yer alan haberde, ''Bu ikili, taraftara çok zevki anlar yaşatacak'' değerlendirmesinde bulunuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Malaga'dan transfer edilen Isco'ya verilen bonservis bedeli kulüp tarafından açıklanmasa da, İspanya basını bu transferin 30 milyon euro'ya mal olduğunu iddia ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow