hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadlec'ten taraftara iddialı mesaj

    Kadlecten taraftara iddialı mesaj
    expand

    Fenerbahçe'nin yeni transferi Çek futbolcu Kadlec, "Fenerbahçe taraftarı, elinden gelenin en iyisini yapan bir Kadlec izleyecek" dedi.

    Kadlec, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'de olmak çok güzel bir duygu. Bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. Geldiğim günden bu yana çok olumlu bir hava var takım içerisinde" dedi.

    Çek futbolcu, günde çift antrenmanla sürdürdükleri yeni sezon hazırlıklarının hem eğlenceli hem de yorucu geçtiğini anlatarak, şunları kaydetti:

    "Tabii bunlar normal şeyler, yeni sezon hazırlıkları her zaman yoğun geçer. Şimdiye kadar her şey çok güzel gidiyor. Şunu da söylemekte fayda var. Hem saha içinde hem de saha dışında bütün takım arkadaşlarım ve herkes beni tam anlamıyla kabullendi. Bu da adaptasyon sürecimin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Bunun için herkese bir kez daha teşekkür ederim. Ben de elimden geleni yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim."

    Fenerbahçe'nin yeni sezonda mücadele edeceği her kulvarda kupa hedeflediğini dile getiren Kadlec, "Tüm gücümü sahaya yansıtacağım. Fenerbahçe taraftarı, elinden gelenin en iyisini yapan bir Kadlec izleyecek. Tabii bu sadece benimle de sınırlı olan bir şey değil, bütün takımın ruhunu sahaya yansıtması gerekir. Bu antrenmanlarda sergilediğimiz beraberlik, birliktelik, takım ruhu, sezona olumlu yansıyacaktır. Bütün kulvarlarda kupalara ulaşmak bizim tek hedefimiz olacaktır" diye konuştu.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow