hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eboue bir şampiyonluk daha istiyor

    Eboue bir şampiyonluk daha istiyor
    expand

    Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu Emmanuel Eboue, sarı-kırmızılı takımla bir şampiyonluk daha yaşamak istediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-kırmızılıların antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eboue, İngiltere'de önemli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Çok zor bir dönem bizi bekliyor. Konsantre olmuş bir şekilde yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

    Eboue, 2 yıldır Galatasaray'da oynadığının hatırlatılması ve bundan sonraki hedefinin sorulması üzerine, şunları kaydetti:

    "Kişisel amacım Galatasaray'da önümüzdeki sezon da şampiyonluk yaşamak. Takım içinde bütün herkesin odaklandığı hedef de bu. Bu sene hem biz hem de bütün takımlar için çok daha zor bir lig olacak. Bir önceki seneden çok daha zor geçecek. O yüzden bu seneye en iyi şekilde hazırlanıp, hem takım olarak, hem de bireysel olarak bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum" diye konuştu.

    -"Chedjou'nun transferi bize çok önemli güç kattı"

    Sarı-kırmızılıların 30 yaşındaki tecrübeli futbolcusu, yeni transfer Chedjou ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, şunları söyledi:

    "Chedjou'nun transferi bize çok önemli güç kattı, kendisi çok iyi bir futbolcu. Zaten Galatasaray'a geliyorsanız, Galatasaray'da oynayacaksanız mutlaka iyi futbolcu olduğunuz için, hakettiğiniz için buradasınızdır. Diğer taraftan takım kendisini çok iyi bir şekilde karşıladı. Ben, Dany, Drogba, Amrabat, yani birçok Afrikalı futbolcunun olması mutlaka ona bu adaptasyon sürecinde en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Bütün arkadaşlarımız gibi arkasındayız, destekliyoruz. O da takıma mutlaka çok önemli bir artı getirecektir."

    Yabancı sınırlamasıyla ilgili bilgilerinin olduğunu ve bu konuyu teknik direktör Fatih Terim ile konuştuklarını ifade eden Eboue, kimin oynadığından çok Galatasaray'ın başarısının önemli olduğunu vurguladı.

    "Kazandığınız zaman takım olarak kazanıyorsunuz, kaybettiğiniz zaman aynı şekilde takım olarak kaybediyorsunuz" diyen deneyimli savunma oyuncusu sözlerini şöyle tamamladı:

    "Burada tabii ki, yabancıların işi biraz daha zorlaşmış olabilir ama önemli olan kendinize inanmanız, güvenmeniz ve herşeyden önce Allah'a inanmanız. Çünkü kararı, en son sözü o söylüyor. Biz elimizden geleni yapacağız, en iyi şekilde çalışacağız, önemli olan Galatasaray'ın başarısı."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow