hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alper Potuk: Rekabetten kaçsaydım...

    Alper Potuk: Rekabetten kaçsaydım...
    expand

    Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan transfer ettiği Alper Potuk, "Rekabetten kaçsaydım Fenerbahçe'ye gelmezdim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Potuk, takımının Düzce Topuk Yaylası'ndaki kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımda her şeyin çok güzel geçtiğini söyledi.

    Antrenmanların yorucu olduğunu ancak yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Potuk, takım olarak iyi çalıştıklarını ve bunun
    meyvelerini sezon içinde alacaklarını ifade etti.

    Transferinde tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığına işaret eden Potuk, "Bu geç kalmış bir gelişti. 1,5 sene önce gelmeyi çok istiyordum ama olmadı, nasip bugüneymiş. Fenerbahçe'yi tercih ettiğim için çok mutluyum, şimdi ne kadar doğru bir tercih yaptığımı daha iyi gördüm" şeklinde konuştu.

    Potuk, Fenerbahçe için herşeyi yapacağını vurgulayarak, "Rekabet başarıyı getirir, bu rekabet de takımımıza çok iyi yansıyacak. Rekabetten kaçsaydım Fenerbahçe'ye gelmezdim, tercih etmezdim, rekabeti sevdiğim için buradayım, inşallah formayı alıp ben oynayacağım. Üzerimde hiç baskı hissetmiyorum. Kendi tercihimi yaptım. Fenerbahçe'nin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Takımıma layık olmak için elimden gelen her şeyi sahaya yansıtacağım" ifadesini kullandı.

    - "Hep beraber nice şampiyonluklar yaşarız"

    Aykut Kocaman'ın istifa etmesinin süpriz bir gelişme olduğunu belirten Potuk, yeniden Ersun Yanal ile çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
     
    Potuk, teknik direktör Yanal'ın Fenerbahçe'de çok iyi işler yapacağını düşündüğünü anlatarak, "İnşallah hep beraber nice şampiyonluklar yaşarız" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow