hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmander: Pişmanlık duymuyorum

    Elmander: Pişmanlık duymuyorum
    expand

    Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, sarı-kırmızılı takıma geldiği için pişmanlık duymadığını, aksine çok mutlu olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere Futbol Federasyonu'na ait St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'nde sürdüren sarı-kırmızılı takımın İsveçli futbolcusu Elmander, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    İngiltere'de güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Elmander, "Güzel tesisler ve imkanlar var. Hava beklediğimizden biraz daha sıcak açıkçası. İstanbul'dan buraya gelme amacımız biraz daha serin bir havada kampı geçirmekti, ama sıcak bir havayla karşılaştık. Onun haricinde gayet güzel bir ortam var" dedi.

    32 yaşındaki futbolcu, hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili soru üzerine, "Böyle bir konu hakkında yorum yapmam çok doğru olmaz. Galatasaray'dayım, Galatasaray'ın futbolcusuyum. Bir sene daha sözleşmem var. Şu anda da odaklandığım konu Galatasaray, antrenmanlarıma da bu şekilde devam ediyorum" diye konuştu.

    Elmander, geçirdiği sakatlıklarının ardından şu anki fiziksel durumuyla ilgili soruya, "Geçen sezon benim için özel bir sene oldu. Ayağımdan geçirdiğim bir sakatlık, hazırlık kampına katılamamam, benim için dezavantajdı, hep beni geriye attı. Ama şu an için herhangi bir sağlık sıkıntım, problemim yok" yanıtını verdi.

    - "Bu yıl forvetler arası rekabet daha fazla olacak" Deneyimli futbolcu, forvetler arasındaki rekabetle ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

    "İlk geldiğim sene de geçen yıl da elimizde çok değerli forvetler vardı ve bu forvetler arasında çok önemli, çok güzel bir rekabet oldu. Bu da otomatikman zaten başarıyı getiriyor. Bu sene belki bu rekabet daha da fazla olacak, her geçen yıl forma şansı bulabilmek mutlaka daha da zorlaşacak. Taraftara gelirsek, çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Çünkü bir futbolcu için taraftar çok önemli, destek görmesi çok önemli. Galatasaray taraftarı da bunu fazlasıyla yapıyor. Hem bana hem bütün oyunculara gösterdiği ilgi ve destek ortada. O yüzden, Galatasaray taraftarına sahip olduğumuz için çok şanslıyız."

    Galatasaray'daki ilk senesinde iyi bir performans gösterdiğini ve şampiyonluğa üst düzeyde bir katkı yaptığını belirten İsveçli futbolcu, "İki sene önce aldığım karardan kesinlikle pişmanlık duymuyorum. Çok da mutluyum, çünkü Galatasaray büyük bir camia. İkinci sene, sakatlığımdan dolayı çok iyi bir sezon geçmedi. Galatasaray'a geldiğimden dolayı kesinlikle pişmanlığım yok, burada olmaktan çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow