hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    David Villa basına tanıtıldı

    David Villa basına tanıtıldı
    expand

    La Liga takımlarından Atletico Madrid, Barcelona'dan transfer ettiği İspanyol futbolcu David Villa'yı basına ve taraftara tanıttı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen, annesi, babası, eşi ile çocuklarının da bulunduğu organizasyonda David Villa, Barcelona'daki yıllarına atıfta bulunarak, "Atletico ailesi, ihtiyacım olan sevgiyi verdi. Futbol kariyerimde halen kendimi gösterecek yıllarım var. Kulübede oturarak bunu yapamam. Atletico Madrid'de en iyi David Villa'yı göstermeye çalışacağım" dedi.

    "Bugünden itibaren benim için Atletico Madrid dünyanın en iyi takımı" diyen 31 yaşındaki İspanyol futbolcu, "Barça'dan ayrıldım çünkü oynamıyordum ve bu yıl dünya kupası var. Bu spora aşığım ve oynamıyordum" ifadesini kullandı.

    Atletico Madrid'de, teknik direktör Diego Simeone ile konuştuğunu belirten Villa, kendisinden istenenin Falcao'nun mevkisinde oynamak ve gol atmak olduğunu dile getirdi.

    Bu zamana kadar sırt numarası olan 7'nin, Atletico'da Adrian tarafından kendisine önerildiğini ancak kabul etmeyip, boşta olan Falcao'nun 9 numaralı formasını aldığını aktaran Villa, "Umarım, Falcao'nun yokluğunu hissettirmeyecek şeyler yaparım" dedi.

    Basın toplantısının ardından 9 numaralı yeni formasını giyerek sahaya inen David Villa, tribünlerde kendisini bekleyen yaklaşık 12 bin Atletico Madridli taraftarla buluştu. Villa, yarından itibaren Atletico Madrid'in, Segovia'nın Los Angeles de San Rafael ilçesindeki hazırlık kampına katılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow