hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    F.Bahçe'den 5 yıllık imza

    F.Bahçeden 5 yıllık imza
    expand

    Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının yurt içi ve dışında oynayacağı hazırlık maçları ile Avrupa kupaları müsabakalarının yayın haklarını 5 yıllığına verdiği D-Smart ile sözleşme imzaladı.

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı İskandiyar Zülfikari ile D-Smart Üst Yöneticisi Ali Güven katıldı.

    İmza töreninde konuşan Hasan Hakkı Yılmaz, D-Smart ile çok önemli bir anlaşma yaptıklarını belirterek, "D-Smart ile son 5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bu anlaşmayı önümüzdeki 5 seneye uzattık. Profesyonel futbol takımımızın 2017-2018 sezonuna kadar hazırlık maçları ile Avrupa maçlarının yayın ve reklam hakları D-Smart'ta olacak. D-Smart ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

    Ali Güven ise Fenerbahçe'nin, Türkiye'nin güzide kulüplerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Bu bir işbirliği anlaşmasının devamıdır. Fenerbahçe, Türkiye'nin en önemli markalarından birisidir. Yalnızca maç yayınları değil, stattaki maraton alt tribünün de isim hakkı bize verildi. D-Smart ve Fenerbahçe markalarını yan yana koymamızı sağlayanlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

    Fenerbahçe'nin 2017-2018 sezonu sonuna kadar Avrupa kupalarındaki maçlarıyla bütün hazırlık müsabakalarının yayın hakkını alan D-Smart, sarı-lacivertli kulübe 6 milyon 873 bin 250 dolar avans ücret ödedi. D-Smart, sözleşme çerçevesinde 11 Temmuz 2014 tarihinde de yine 6 milyon 873 bin 250 dolar ikinci dilim avans ücreti ödeyecek.
    Fenerbahçe Kulübü, sözleşme gereğince Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan maraton alt tribünün isim hakkını da D-Smart'a verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow