hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu ziyaretinde Tolga Zengin müjdesi

    Kılıçdaroğlu ziyaretinde Tolga Zengin müjdesi
    expand

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, beraberindeki heyetle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Başkan Orman, Tolga Zengin transferinin tamamlandığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'ndeki makamında gerçekleşen ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak da hazır bulundu. Fikret Orman'ın, Kılıçdaroğlu'ndan önce Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'i de makamında ziyaret etti.

    Ziyareti anısına siyah-beyazlı forma hediye eden Orman, yaptığı açıklamada, "Yeni bir yönetim oluşturduk. Amacımız yönetim değişikliğinin ardından bir nezaket ziyaretinde bulunmaktı, görüşmenin başka bir nedeni yok" dedi.

    -"Tolga'nın trasferi tamamlandı"

    Fikret Orman, Tolga Zengin'in transferi ile ilgili yöneltilen soruya, "Tolga'nın transferi tamamlandı. Sözleşmesi büyük ihtimalle imzalanmıştır. Tolga birkaç gün içinde kampa katılacak" şeklinde cevap verdi.

    Yeni sezonda maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapacak olmaları nedeniyle stadın kapasitesine ilişkin tepki olup olmadığı yönündeki soruya ise Orman, şunları söyledi:

    "Biz evimizi yıkıyoruz, başka birisine misafirliğe gidiyoruz. Kaç odası var, yatak nerede gibi şeyler söyleme şansımız yok. Önümüzdeki 1 sene içinde, mevcut durumda sezonu en iyi başarılarla bitirip, bir an önce kendi stadımıza dönmemiz lazım."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow