hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho: Akıl oyunları oynamıyorum

    Mourinho: Akıl oyunları oynamıyorum
    expand

    İngiltere 1. Futbol Ligi takımlarından Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester United'lı meslektaşı David Moyes ileilgili akıl oyunları oynadığı iddiasını reddetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BBC'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Manchester United'ın teknik patronu Moyes'e yaptığı iltifat ve İngiliz forvet Wayne Rooney'in transferine ilişkin demeçleri, "akıl oyunu" olarak yorumlanan Mourinho, takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında gittiği Endonezya'nın başkenti Cakarta'da basın toplantısı düzenledi.

    Mourinho, değerlendirmeleri, ligin son şampiyonu "kırmızı şeytanlar"ın istikrarını bozmak amacıyla yaptığı iddiasını yalanladı ve şunları kaydetti:

    "Manchester United'ın başındaki meslektaşımın, harika bir teknik direktör olduğunu söylememden bahsediyorsanız, o, başarıyı ve kendisine zaman verilmesini hak ediyor. Everton'da kupa kazanamadı çünkü orada bunu başarmak zor. Onun hakkında iyi şeyler söylemek akıl oyunları oynamaksa, kötü şeyler söylesem kim bilir ne derdiniz? En iyisi hiçbir şey söylememek. Hiçbir şey söylemezsem, kimse de konuşamaz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow