hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Felipe Melo için bir ilk

    Felipe Melo için bir ilk
    expand

    Daha önce 3 yıl hiçbir kulüpte oynamadığını söyleyen Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo tekrar yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Slovenya'nın Yasenice kentine bağlı Bled kasabasında, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray futbol takımı, bugünkü program kapsamında, Bled Gölü yakınlarında bulunan Lesce'deki spor tesislerinde antreman yaptı.

    Antremanlara, rutin top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden Galatasaraylı futbolcular, Slovenya'daki hazırlık çalışmalarını Cumartesi gününe kadar sürdürecek.

    Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, antreman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma geç de olsa döndüğü için kendini mutlu hissettiğini, antremanlara yeniden başlamasının kariyeri açısından önemli olduğunu belirtti.

    Daha önce üst üste 3 yıl hiçbir külüpte oynamadığını ifade eden Melo, "Tekrar yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Bu benim kariyerim için önemli bir başarı. Çünkü üst üste hiçbir takımda oynamamıştım. Her sene olduğu gibi kupalara talip olan ve bunun için mücadele eden bir takım olacağız" dedi.

    Sao Paolo'nun genç oyuncusu Wellington'un Galatasaray'a transfer olacağı konusundaki iddialara ilişkin de Melo, "Wellington'la ilgili çok fazla birşey söyleyemiyorum. Çok fazla tanımıyorum, genç bir oyuncu, iyi yetenek ama iyi tanımadığım için çok fazla yorum yapmam doğru olmaz. Bu arada, teknik direktör Fatih Terim'e, hocama tekrar teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten futbolculara inanılmaz güven veren bir hoca. 'İmparator' lakabı boşuna takılmıyor. O yüzden ona ve bütün teknik heyete teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelmemde, burada olmamda bana çok yardımcı oldular" ifadelerini kullandı. 

    -"Kamptan çok memnunuz"

    Slovenya'ya ikinci kez kamp için geldiğini anımsatan Melo, antreman alanlarından ve buradaki şartlardan çok memnun olduklarını dile getirdi.

    Fenerbahçe maçına kadar hazır olup olamayacağı konusunda ise Melo, kendisini fiziki olarak geçen seneye göre çok daha iyi hissettiğini bildirdi. 

    Melo, "Bu yılki uzun tatilde, yeri geldi günde çift antreman yaptım. O yüzden fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Topla oynama konusunda biraz eksik oldu ama bunu kapatmak için buradayım, bunun için hazırlanıyorum. Fenerbahçe maçına kadar bir terslik olmazsa kendimi hazır hissedeceğimi düşünüyorum. Şu an fiziki olarak kendimi kötü hissetmiyorum" diye konuştu.

    -"Galatasaray'da tarih yazmak istiyorum"

    Melo, Galatasaray'da yeni sezonda da görev alacak olması dolayısıyla çok mutlu olduğunu yineledi.

    "Galatasaray'da tarih yazmak istediğini" vurguluyan Melo, "Galatasaray'da önemli işler başarmak istiyordum. Bu zamana kadar iki sene de böyle geçti. Umarım, böyle de devam eder" dedi.

    Melo, Galatasaray'da, 10 numaralı formayı Sneijder'e vererek, yerine 3 numaralı formayı giymesinin kendisi için önemli olmadığı, Galatasaray'ın başarılı olmasını önemsediğini belirtti.

    "O yüzden gözüm kapalı verdim 10 numaralı formayı Sneider'e" diyen Melo, yeni sezonda sahada daha iyi bir performans göstererek, Galatasaray'ı iyi yerlere taşımaya kararlı olduğunu sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow