hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Semih Kaya bir hafta içinde top başı yapacak

    Semih Kaya bir hafta içinde top başı yapacak
    expand

    Galatasaray'ın milli futbolcusu Semih Kaya, sakatlığının iyiye gittiğini ve bir hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-kırmızılı takımın Slovenya'daki kampında GS TV'ye açıklamalarda bulunan Semih, talihsiz bir sakatlık geçirdiğini aktararak, şunları kaydetti:

    "Bir hafta sonra yavaş yavaş takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Fatih hocamla da dün konuştum. Bir hafta sonra tamamen kendi performansıma gelip, takımdaki yerimi almak istiyorum. Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak için öncelikle çok çalışmak gerekiyor. Çok talihsiz sakatlıklar yaşadım. İki kez çapraz bağlarımı kopardım, iç menüsküsüm yırtıldı, iç yan bağımı kopardım, beyin ameliyatı oldum, milli takımda bileğim kırıldı, bu sezon başında da gözüme kömür yapıştı. Talihsiz sakatlıklar peşimi bırakmıyor. Nitekim bunlara direniyoruz, direndiğimiz sürece Galatasaray gibi bir kulüpte şans buluyoruz."

    - "Kimin oynadığı önemli değil"

    Takımda kendi bölgesindeki oyuncuları da değerlendiren genç futbolcu, "Bir yerde rekabet olduğu sürece orada her zaman başarı olur. Bu ben olurum, Gökhan ağabey olur, Chedjou olur... Kim Galatasaray armasını hak ediyorsa, onun oynayacağına inanıyorum. Eğer ben hak etmiyorsam kenarda otururum. Bu, Galatasaray ailesinde böyledir" ifadelerini kullandı.

    Yeni transfer Chedjou'dan çok şey öğreneceğini dile getiren milli futbolcu, Tomas Ujfalusi'nin takımdan ayrıldığına üzüldüğünü söyledi.

    Teknik direktör Fatih Terim'in her zaman kendisini desteklediğini vurgulayan Semih, "Fatih hocanın yeri bende ayrıdır. Dün koşu yapacaktım. Fark etti suratımın asıldığını, beni 10 dakikalık oyuna dahil etti. 'Kendine dikkat et' dedi, o yüzden hocanın bende yeri ayrıdır" diye konuştu.

    Genç futbolcu, Galatasaray'da Arda Turan, Metin Oktay ve Bülent Korkmaz gibi efsane olmak istediğini de sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow