hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'dan efsane tanıtım

    Bursaspordan efsane tanıtım
    expand

    Bursaspor futbol takımının 2013-2014 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı. Tanıtımda takımın eski oyuncularından Mesut Şen ve Sedat Özden de bu sezon özel olarak hazırlanan 50. yıl hatıra formalarını tanıttı.

    Puma firması tarafından hazırlanan ve 4 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtımı, yeşil-beyazlı futbolcular İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Taye Taiwo, Frey, Civelli, Batalla, Belluschi, Tuncay Şanlı, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Enes Ünal, Emre Pehlivan ve Batuhan Altıntaş tarafından Sheraton Otel'de düzenlenen organizasyonla yapıldı.

    Gecede ayrıca takımın eski oyuncularından Mesut Şen ve Sedat Özden de bu sezon özel olarak hazırlanan 50. yıl hatıra formalarını tanıttı.

    Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, tanıtım öncesi yaptığı konuşmada, bu yıl Bursaspor'un 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığını hatırlattı. Yarım asırı geride bırakan kulübün adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırdığını belirten Körüstan, "Hızla büyüyen Bursaspor'un bundan sonraki sezonları başarıyla geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

    Körüstan, spor kulüplerinin önemli gelir kaynaklarından birinin lisanslı ürün satışları olduğunu ifade ederek, yeşil-beyazlı taraftarların bu sezon kombinelerin ardından yeni formalara da yoğun ilgi göstereceklerine inandığını sözlerine ekledi.

    Bursaspor futbol takımı bu sezon, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde "Efsane çubuklu forma", "Beyaz şampiyon forma", "yeşil ince forma" ve "5 yıldızlı forma" ile mücadele edecek.

    Yeni sezon formalarının 27 Temmuz Cumartesi gününden itibaren Bursastore mağazalarında 67 TL'den başlayan fiyatlarla satılacağı bildirildi.

    Tanıtım töreni sonunda Bursasporlu oyuncular toplu olarak basın mensuplarına poz verdi.

    EFSANE ÇUBUKLU FORMA
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeşil-beyaz çubuklu olan formanın yaka kısmı, nostaljik bir havaya bürünmesi için ipli şekilde tasarlandı. Formanın kalp hizasında logo ve logonun altında ise 50.kuruluş yılını simgeleyen 1963-2013 rakamları kullanıldı.

    BEYAZ ŞAMPİYON FORMA

    Beyaz renk ağırlıklı Şampiyon formanın en belirgin özelliği ise 2009-2010 sezonu sonunda Bursa Atatürk Stadyumu’nda Şampiyonluk Kupası’nı kaldırdığı anın fotoğraf karesi… Muhteşem bir coşkunun ölümsüzleştiği anın yer aldığı bu fotoğraf, formanın ön kısmında yer alıyor.

    YEŞİL İNCİ FORMA

    Geçmiş dönemlerde ‘yeşil inci’ simgesiyle anılan takımın, o dönemdeki isminden  esinlenerek yapılan forma, beyaz ağırlıklı ve dikey yeşil şerit çizgi ile tasarlandı.

    5 YILDIZ FORMA

    Bursaspor'un tarihi logolarından bir tanesi 5 yıldızıyla yeşil formanın ön kısmında yeniden can buldu.

    Ayrıca tüm formaların ense kısmında “Bursaspor” yazısı detay olarak yer aldı.

    50. YIL HATIRA FORMA SETİ

    Bursaspor bu yıl 50.kuruluş yıldönümü kutluyor. Anlamı büyük olan 2013-2014 sezonunda Bursastore ve PUMA’nın ortaklaşa çalıştığı ve sadece 1963 tane üretilen 50.Yıl Hatıra forması özel kreasyonu ile bu yılın önemli bir ayrıntısı olarak dikkati çekiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeşil-beyaz çubuklu olan formanın yaka kısmı, nostaljik bir havaya bürünmesi için ipli şekilde tasarlandı. Formanın yaka iç bölümünde ise 5 kurucu takımı simgeleyen yıldızlar ve isimleri yer almakta.  Yıldızların altında ise “Şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklere” ifadesi bulunuyor. Formanın kalp hizasında eski logolarından birisi ve logonun altında ise 50.yılı simgeleyen 1963-2013 yazısı kullanıldı. Formanın en alt kısmında özel üretimi belirten seri numarası yer almakta. 50.Yıl hatıra forması özel bir çanta içerisinde satışa sunulacak. 

    .

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow