hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Salzburg'a bileniyor

    Fenerbahçe Salzburga bileniyor
    expand

    Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 31 Temmuz Çarşamba günü Avusturya'nın Salzburg takımıyla yapacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı.

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki hazırlık maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'e 2-0 mağlup olduktan sonra bir gün dinlenen sarı-lacivertli futbolcuların, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmana, çabukluk ve dayanıklılık çalışmasıyla başladığı belirtildi.  Antrenmanın hafif tempolu koşuyla tamamlandığı kaydedildi.

    Antrenmanın ilk bölümünde sağ kasık bölgesinde ağrı hisseden Krasic ile son bölümde belinde ağrı olan Meireles'in, tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktığı ifade edildi.

    Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve genç kaleci Erten Ersu'nun takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü, 19 Yaş Altı Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda bulunan Recep Niyaz ve Salih Uçan'ın ise antrenmanda yer almadığı belirtildi.

    Sarı-lacivertli takım, Salzburg maçı hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow