hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bale için 120 milyon euro istediler!

    Bale için 120 milyon euro istediler
    expand

    Real Madrid'in transfer gündeminde olan Bale için Tottenham Kulübü'nün 120 milyon euro bonservis talebinde bulunduğu iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son yıllarda her sezon kadrosuna yeni bir yıldız ekleme stratejisi izleyen Real Madrid'in bu sezon transfer etmek istediği orta sahanın sol kanadında ileriye dönük oynayan Gallerli futbolcu Gareth Bale için İngiltere'nin Tottenham Kulübü'nün rekor bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi.

    Real Madrid'in son bir haftadır süren pazarlıklarda İngiliz kulübüne en son 98,5 milyon avro teklif götürdüğü ancak Tottenham'ın bunu reddettiği iddia edildi. İngiliz basınından da alıntı yapan Marca ve As gibi İspanyol spor gazeteleri, Tottenham Kulübü Başkanı Daniel Levy'nin yıldız futbolcusunu satmak istemediğini söylediğini ileri sürdü. Levy'nin, 24 yaşındaki Bale için futbol tarihinde bu zamana kadar görülmemiş bir rekor olan 120 milyon euro bonservis talebinde bulunduğu iddia edildi.

    As gazetesi de Real Madrid'in, kadrosundaki bazı futbolcuları Tottenham'a takas olarak önerdiğini yazarken, 60 milyon euronun yanı sıra Di Maria ve Coentrao teklifinin bile yapıldığını öne sürdü.

    2009 yılında 96 milyon euro bedelle Manchester United'tan Cristiano Ronaldo'yu alarak rekor bir bonservis bedeli ödeyen Real Madrid ise Bale'de ısrarcı olduğunu açıkladı. Real Madrid'in teknik direktör yardımcısı Zinedine Zidane, "Onun kalitesindeki bir futbolcuyu unutmak zor. Açık bir şekilde belirttik ki bizim transfer hedeflerimizden biri. Bale'den vazgeçmeyeceğiz. Tottenham kulübü ile çok iyi ilişkilerimiz var ve bu yüzden yavaş yavaş hareket etmeliyiz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow