hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolunay Kafkas alacaklarından vazgeçmemiş

    Tolunay Kafkas alacaklarından vazgeçmemiş
    expand

    Trabzonspor'da yeni yönetim tarafından sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın 2.5 milyon TL'lik alacağından vazgeçmediği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor'da göreve geldikten sonra ilk iş olarak Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın görevine son vererek Mustafa Akçay'a takımı emanet eden yönetim ciddi bir tazminat ödeme tehlikesiyle karşı karşıya. Takımdan gönderilirken kendisiyle görüşülmemesi nedeniyle kırgın olan Tolunay Kafaks'ın 2.5 milyon TL'lik alacağından henüz vazgeçmediği ancak bu miktarı almak için de kulüpten her hangi bir talepte bulunmadığı öğrenildi. Tolunay, geçmiş döneme ait alacaklarını ise avukatları aracılığıyla talep etmişti.

    Şu anda K. Karabükspor'un başında bulunan Kafkas ise Trabzonspor'dan alacaklarıyla ilgili soru sorulması üzerine, şöyle konuştu:

    "Bu hukuki bir sorun. O işi konuşmanın bir anlamı yok. Beni ilgilendiren bir yan yok şu anda. Söyleyeceğim bir şey yok. Hukuki süreç işliyor. Biz oradan ayrıldık. Orası başka bir defter. O defter bizim için şu anda kapandı. Ben Kardemir Karabükspor teknik direktörüyüm. Orada hukuki süreç devam edecektir" diye cevap verdi.

    Alanzinho Rizespor yolcusu

    Bordo mavili takımda fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı futbolcu Alanzinho için Çaykur Rizespor devreye girdi. Alanzinho'yu bonservisi ile almak için bordo mavili kulübe teklif yapan yeşil mavililer beklemeye çekildi. Bu sezon kampta bekleneni veremeyen ve teknik direktör Mustafa Akçay'ın da gözüne girmeyi başaramayan Alanzinho'nun istenilen şartlar oluşması durumunda satılabileceği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun da oynamak istediği ve bu nedenle gitmeye sıcak baktığı iddia edildi.

    Celutska İngiltere'ye gidiyo

    Yabancı kontenjanını boşaltmak için Celustka'yı kiralık olarak göndermeyi düşünen bordo mavililer, gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Stoke City ve Sunderland takımlarının ilgilendiği Celustka'nın transfer görüşmeleri yapmak için İngiltere'ye gittiği öğrenildi. Celutska'nın Stoke City ile anlaşma ihtimalinin daha yüksek olduğu ve anlaşmanın sezonun sonunda satın alma opsiyonlu kiralık olarak yapılacağı belirtildi. Bordo mavili yöneticiler de Celustka'nın transfer görüşmeleri yapmak için İngiltere'ye gittiğini doğruladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow