hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinamo Moskova'da transfer şov

    Dinamo Moskovada transfer şov
    expand

    Rusya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Dinamo Moskova, Anzhi'nin 3 Rus oyuncusu Yuri Zhirkov, Igor Denisov ve Aleksandr Kokorin'i, toplam 45 milyon bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı.

    Dinamo Moskova'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bütün oyuncularını satılık listesine çıkararak küçülme kararı alan Anzhi Mahaçkala'nın Rus oyuncuları Zhirkov, Denisov ve Kokorin'le de uzun süreli sözleşmeler imzalandığı belirtildi.

    Dinamo Moskova Teknik Direktörü Dan Petrescu, "Böyle oyuncuları kadromda görmekten mutluyum. Rusya'nın kaptanını, en iyi santraforunu ve sol kanat oyuncusunu, her  takım kadrosunda ister. Yönetime teşekkür ederim" dedi.

    Anzhi'ye daha 1 ay önce Dinamo Moskova'dan transfer olan 22 yaşındaki golcü Kokorin, 5 yıldır forma giydiği eski kulübüne böylece çok kısa bir ayrılık döneminin ardından geri döndü.

    Zenit'te 11 sezondur forma giyip geçen ay Anzhi'ye transfer olan orta saha oyuncusu Denisov ve son 2 senedir Anzhi forması giyen Zhirkov ise ilk kez Dinamo Moskova için ter dökecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow