hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasan Ali'den Galatasaray yalanlaması

    Hasan Aliden Galatasaray yalanlaması
    expand

    Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Torku Konyaspor maçını unuttuklarını ve moral bozukluğunu atlattıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arsenal’in eski gücünde olmadığını söyleyen Hasan Ali, Galatasaray’a transfer olacağı şeklindeki haberleri de net bir dille yalanladı.

    Antrenman sonrası FB TV’ye açıklamalar yapan ve ilk olarak Arsenal maçı hazırlıklarını değerlendiren Hasan Ali Kaldırım, "Çalışmalar iyi gidiyor. Konya maçını unuttuk. Sonuçta da böyle olması lazım. Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Futbolcular, camia ve geleceğimiz için çok önemli bir maç. Rakibi elemek için elimizden geleni yapacağız. Hazırlıklarımızı iyi bir şekilde devam ediyor. Hazır bir şekilde Çarşamba günü saha içinde olacağız" diye konuştu.

    Torku Konyaspor maçı sonrası üzerlerindeki moral bozukluğunu atlattıklarını söyleyen Hasan Ali Kaldırım "Önce bir moral bozukluğu oldu. Çünkü beklenmedik bir sonuçtu. Ancak bizler profesyonel futbolcularız. Ders çıkarıp unutmasını bilmeliyiz. Lig ayrı Şampiyonlar Ligi ayrı bir kulvar.O nedenle unuttuk diyebilirim. Öyle de olması lazım. Çünkü moral bozukluğuyla Arsenal maçına girersek istediğimizi sahaya yansıtamayız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arsenal ile ilk maçın Kadıköy’de olmasını avantaj olarak nitelendiren Hasan Ali, "İlk maçın evde olması küçük de olsa bir avantaj. Kendi seyircimizin de desteğiyle baskılı, coşkulu oynarsak iyi bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Kendi seyircimiz önünde kendimizi affettirmek için iyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

    Rakibi de değerlendiren ve Arsenal’i eski gücünde görmediğini söyleyen Hasan Ali, "Arsenal eski gücüne sahip olması da iyi bir takım, Dünyanın önde gelen kulüplerinden. Özellikle defansif anlamda çok güçlü silahları var. Defansta iyi olmasalar da tempolu, ayağa pas yapabilen bir takım. Zor bir maç olacak bizim için ama biz de Fenerbahçe’yiz. Arsenal de eski Arsenal değil" şeklinde konuştu..

    Son olarak basında Galatasaray’a transfer olacağı şeklinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Hasan Ali Kaldırım, "Galatasaray’a transfer haberlerini ben de medyadan duydum ve sürpriz şekilde karşıladım. Böyle bir teklif ne bana ne de menajerime geldi. Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor. Burada güzel başarılara imza atmak istiyorum ve mutluyum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow