hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan bir Terim açıklaması daha

    Galatasaraydan bir Terim açıklaması daha
    expand

    Galatasaray Kulübü, TFF'nin Fatih Terim'e yaptığı teklifi sarı-kırmızılı kulüple Terim arasında kriz yaratma fırsatı olarak görenlere karşı camiayı uyardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) teknik direktör Fatih Terim'e A Milli Takım için teklifte bulunmasının ardından, Terim ile yönetim arasında sorun olduğu yönünde medyaya yansıyan haberlere tepki gösterdi.

    Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim arasında bir kriz olduğu izlenimi vermeye çalışan haberler üzerine bir duyuru yapma ihtiyacı hissedildiği belirtilerek, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı dile getirildi.

    Açıklamada, TFF'nin teklifinin ardından yaratılmaya çalışılan kriz havasının gerçekle hiçbir şekilde örtüşmediği vurgulanırken, şöyle denildi:

    "Tarihinin en başarılı dönemlerinden birini yaşamakta olan ve iç huzuru ile tüm Türk spor camiasınca gıpta ile izlenen Galatasaray'da kriz varmış gibi bir görüntü oluşturmaya çalışanların faaliyetleri, tarafımızdan dikkatle izlenmektedir. Galatasaray Kulübü, Fatih Terim ile huzurlu ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. TFF'den gelen talep karşısında atılacak olan adımlar, Türk futbolunun çıkarları, Galatasaray'ın menfaatleri ve Sayın Fatih Terim'in tercihleri doğrultusunda birlikte şekillendirilecektir. Bu süreci Galatasaray yönetimi ile Fatih Terim arasında bir kriz yaratma, Galatasaray'a nifak sokma fırsatı olarak kullanmak isteyenlere karşı tüm camiamızı dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bu tarz girişimlerin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğinin de altını bu vesileyle çizmek isteriz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow