hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eto'o Chelsea'de

    Etoo Chelseade
    expand

    İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea, Kamerunlu golcü Samuel Eto’o ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Rusya'nın Anzhi takımından transfer edilen Eto'o için ödenecek bonservis bedeli açıklanmazken, 32 yaşındaki golcü oyuncuyla bir yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

    Kamerunlu milli futbolcu, imza töreninin ardından, "Buraya geldiğim için çok mutu olmama rağmen çok da telaşlıyım. Çünkü bir an önce oynamak istiyorum. Benim için çok zor bir karar olmadı" dedi.

    Chelsea'nin çok kaliteli bir takım olduğunu vurgulayan Eto'o, "Jose Mourinho ile daha önce aynı takımda çalışmaktan çok mutlu olmuştum. Elime böyle bir fırsat geçince, kabul etmekte zorlanmadım" ifadesini kullandı.

    Ada basınında daha önce yer alan haberlerde, Chelsea'nin 38 milyon avro karşılığında Anzhi'den satın aldığı Brezilyalı Willian'ın bonservis paketinin içinde Eto'o'nun transfer bedelinin de olduğu öne sürülmüştü.

    Kamerunlu futbolcu, 2009-2010 sezonunda İnter'de oynarken şu an Chelsea'nin teknik direktörlük koltuğunda oturan Portekizli Jose Mourinho'nun talebesi olmuştu. Tecrübeli santrfor, kariyeri boyunca 529 maçta 286 gol attı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow