hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burak Yılmaz transferi bitmedi

    Burak Yılmaz transferi bitmedi
    expand

    Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Burak Yılmaz'ı transferiyle ilgili isteklerini ilettiklerini, her şeyin artık Lazio'ya bağlı olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lazio kulübüne ilişkin haberlerin yer aldığı "lalaziosiamonoi" isimli internet sitesine konuşan sarı-kırmızılı takımın sportif koordinatörü Tulun, "Şu an için yeni bir şey yok. Biz isteğimizi ilettik. Artık her şey Lazio'ya bağlı. Eğer şartlarımızı kabul ederlerse Yılmaz'ı veririz. Görüşmeler kapanmadı. Burak, yarın Galatasaray'ın lig maçında Eskişehirspor'a karşı oynayacak" dedi.

    Galatasaray'ın Burak Yılmaz için tek seferde 15 milyon euro ödenmesi istendiği öne sürülülen haberde, Lazio Başkanı Claudio Lotito ile Sportif Direktör Igli Tare'nin, teknik direktör Vladimir Petkovic'e Burak Yılmaz transfer ederek hediye vermek istedikleri da iddia edildi.

    Haberde, dün transferle ilgili pek çok senaryonun gündeme geldiği ve hatta Burak Yılmaz'ın öğleden sonraki saatlerde Lazio'ya imza atmaya çok yaklaştığı, ancak daha sonra bunun gerçekleşmediği ileri sürüldü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow