hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Escude: Özgüvenim geldi

    Escude: Özgüvenim geldi
    expand

    Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Julien Escude, "Geçen sezon yeteri kadar forma şansı bulamadım. Bu sene de elimden geleni yapıyorum. Lige iyi giriş yapmamız çok önemli. Forma şansı buluyorum, takım iyi gidiyor, bu da özgüvenimi yükseltti" dedi.

    Julien Escude, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Gaziantepspor maçında önemli bir galibiyet aldıklarını ve liderliklerini sürdürdüklerini söyledi.

    Escude, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, 2 haftada üst üste 4 resmi maç oynadıklarını belirterek, "Dolayısıyla bugün ilk golü atıp öne geçmek önemliydi. İlk golü bulduk, hemen peşinden ikinci gol geldi. Bu bizi olumlu etkiledi. İkinci yarıda rakibe pozisyon vermeden önemli bir maç kazandık. Burayı hasarsız geçtik ve liderliği sürdürdük" diye konuştu. Geçen sezon fazla forma şansı bulamamasıyla ilgili bir soruya Escude, şöyle yanıt verdi:

    "Geçen sezon buraya geldiğimde 33 yaşında, deneyimli bir oyuncuydum. Geçen sezon da saha içi ve dışında elimden geleni yaptım ama çeşitli nedenlerle yeteri kadar forma şansı bulamadım. Bu sene de elimden geleni yapıyorum. Lige iyi giriş yapmamız çok önemli. Forma şansı buluyorum, takım iyi gidiyor, bu da özgüvenimi yükseltti."

    Muhammed: "Taraftarımıza teşekkür ediyorum"

    Beşiktaş'ın genç futbolcusu Muhammed Demirci, siyah-beyazlı taraftarların, son dakikalarda kullandığı serbest atış öncesi ve sonrasında kendisine verdiği destek için teşekkür etti.

    Serbest atış sırasında taraftarların kendisine yönelik tezahürat yaptığını belirten Muhammed, "Gökhan Töre de kullanabilirdi, bana bıraktı, kendisine de teşekkür ediyorum. Heyecanlandım, direkten içeri gireceğini düşündüm olmadı. İnşallah önümüzdeki maçlarda gol atarım. Taraftarlarımızın desteği beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

    Gaziantepspor maçına çok iyi başladıklarını vurgulayan genç futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Bunun sonucunda arka arkaya golleri bulduk. Sonra oyun disiplininden kopmadık. Her zaman kontrol bizdeydi. Galibiyet serimizi sürdürdüğümüz için mutluyum. Milli maçlar arasından sonra Bursaspor maçı var. Maç maç kazanıp hedeflerimize doğru yürümek istiyoruz."

    Almeida'nın durumu yarın netlik kazanacak

    Gaziantepspor maçının 67. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Hugo Almeida'nın durumunun yarın belli olacağı açıklandı. Sağ bacak arka adalesinden sakatlanan Portekizli futbolcunun yarın MR'ının çekileceği ve durumunun netlik kazanacağı kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow