hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demirören Andorra galibiyetinden emin!

    Demirören Andorra galibiyetinden emin
    expand

    TFF Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın Andorra maçıyla birlikte yükselişe geçeceğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Demirören, TFF tarafından, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın Kayseri'de Andorra ile oynanacak grup maçı için özel hazırlanan "Maç Kitabı"nda yer alan "Bu maçla yükselişe geçeceğiz" başlıklı yazısında, "Teknik direktörümüz Fatih Terim'e, yönetimindeki takımımıza yürekten inanıyor ve güveniyorum. Kendilerine en içten başarı dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

    Yıldırım Demirören, yazısında şunları kaydetti:

    "Andorra, milli takım tarihimizde bugüne kadar sadece bir kez karşılaştığımız ve geçtiğimiz mart ayında oynanan bu maçta gösterdikleri evsahipliğini unutamayacağımız dostlarımızdan birisi. Kayseri Kadir Has Stadyumu, 2 Haziran 2009'da Azerbaycan ile oynanan özel maçla milli takımımıza kapılarını açtı. Aynı yılın 5 Eylül'ünde millilerimiz, bu kez 2010 Dünya Kupası Grup eleme maçında Estonya'yı ağırladı.

    Azerbaycan'ı 2-0, Estonya'yı 4-2 yendiğimiz her iki karşılaşmada da milli takımımızın teknik direktörü Fatih Terim'di. Millilerimiz, 4 yıl aradan sonra Kayseri'de yine onun önderliğinde sahaya çıkıyor. Teknik direktörümüz Fatih Terim'e, yönetimindeki takımımıza yürekten inanıyor ve güveniyorum. Kendilerine en içten başarı dileklerimi sunuyorum.

    2014 Dünya Kupası grup elemelerinde Andorra, Romanya, Estonya ve son olarak Hollanda ile oynayacağımız maçları, Brezilya umudumuzu sonuna kadar yaşatacağımız, milli takımızın yeniden yükselişe geçeceği karşılaşmalar olarak değerlendiriyorum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow