hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Iniesta'ya ödül gibi sözleşme

    Iniestaya ödül gibi sözleşme
    expand

    Barcelona Kulübü ile futbolcu Andres Iniesta arasındaki sözleşme yenileme müzakerelerinin sürdüğü öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barcelona Kulübü ile futbolcu Andres Iniesta arasındaki sözleşme yenileme müzakerelerinin çok kısa bir zamanda olumlu sonuçlanacağı ve Barcelona'nın, emektar futbolcusunu ödüllendiren bir sözleşmeye imza atacağı ileri sürüldü.

    İspanyol spor gazeteleri, henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Barcelona'nın dünyaca ünlü altyapı okulu La Masia'da 13 yaşında futbola başlayan ve Katalan kulübü haricinde hiçbir takımda forma giymeyen 29 yaşındaki Iniesta'nın 2015 Haziran ayında dolacak sözleşmesinin yenilenmesi için müzakerelerin devam ettiğini savundu.
     
    Marca ve El Mundo Deportivo gibi İspanyol gazeteleri, Iniesta'nın sözleşmesinin 2018 Haziran ayına kadar uzatılacağını ve İspanyol futbolcunun takımda en çok kazanan ikinci adam olacağını yazdı. Yeni sözleşmesiyle sezon başına 12 milyon avro alacağı söylenen Iniesta'ya, kazanılan kupalar için de ayrıca ikramiye ödeneceği belirtildi.

    Iniesta dışında Gerard Pique ile de sözleşme yenileme görüşmeleri yapan Barcelona Kulübü, Xavi ve Puyol'un sözleşmelerini 2016 Haziran'a, Messi ve Busquets'in sözleşmelerini ise 2018 Haziran'a kadar uzatmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow