hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da Real Madrid hazırlıkları başladı

    Galatasarayda Real Madrid hazırlıkları başladı
    expand

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun ilk haftasında 17 Eylül Salı günü Real Madrid'le yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

    Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleşktirilen antrenmanda, A2 takımıyla hazırlık maçı oynandığı belirtildi.

    A2 takımı karşısında, Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Albert Riera, Aydın Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Bruma, Wesley Sneijder ve Umut Bulut ile sahaya çıkan sarı-kırmızılı takımın, Gökhan Zan, Wesley Sneijder ve Umut Bulut'un golleriyle maçı 3-0 kazandığı kaydedildi.

    Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de oynayan futbolcuların yenileme yaptığı antrenmanda, Hamit Altıntop'un tedavisinin ardından salonda özel bir program dahilinde çalışmaya devam ettiği, Selçuk İnan'ın ise tedavisinin ardından salonda ve sahada çalıştığı, tedbir amaçlı olarak antrenman maçında oynatılmadığı vurgulandı.

    Hafif sakatlıkları bulunan Felipe Melo ve Didier Drogba'nın tedavilerinin ardından yenileme çalışmalarını gerçekleştirdikleri duyuruldu.

    Semih Kaya'da ödem ve ikinci derece zorlanma

    Galatasaray'da dün oynanan Medical Park Antalyaspor maçında sakatlık yaşayan Semih Kaya'da ödem ve ikinci derece zorlanma tespit edildi. Oyuncunun maç sonrası MR'ının çekildiği belirtilerek, "Sağ kalça arka adale grubunda ödem ve ikinci derece zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine başlandı" denildi.

    Galatasaray takımı, yarın sabah yapacağı antrenmanla Real Madrid maçı hazırlıklarını sürdürecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow