hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çakır'a Şampiyonlar Ligi maçı

    Çakıra Şampiyonlar Ligi maçı
    expand

    Cüneyt Çakır, Almanya'nın Schalke 04 takımı ile Romanya'nın Steaua Bükreş takımı arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gelsenkirchen Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Cem Satman'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Barış Şimşek ve Mete Kalkavan olacak.

    UEFA Gözlemcimiz Mehmet Murat Ilgaz, 17 Eylül'de İngiltere'nin Manchester United ile Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev yapacak. İngiltere'nin Manchester kentindeki Old Trafford Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak.

    UEFA Gözlemcimiz Oğuz Sarvan, 19 Eylül tarihinde Belçika'nın Standard Liège ile Danimarka'nın Esbjerg takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında görev alacak. Maç, Belçika'nın Liege kenti Maurice Dufrasne Stadı'nda TSİ 20.00'de oynanacak.

    UEFA Gözlemcimiz Erol Ersoy, 19 Eylül'de İspanya'nın Real Betis ile Fransa'nın O. Lyon takımları arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında hakem gözlemcisi olarak bulunacak. İspanya'nın Seville kenti Benito Villamarín Stadı'nda oynanacak maç TSİ 22.05'te başlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow