hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho'dan Real Madrid yorumu

    Mourinhodan Real Madrid yorumu
    expand

    Jose Mourinho, Real Madrid ile Cristiano Ronaldo’nun sözleşme yenilemesi için “beklenen final" yorumunda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Portekizli teknik adam, Real Madrid’e La Liga'da başarılar dilerken Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için yorum yapmaktan kaçındı sadece İker Casillas’a kalede başarılar diledi.

    Chelsea’nin Portekizli teknik adamı Mourinho Real Madrid’in Ronaldo ile sözleşme uzatmasını beklenen bir final olarak değerlendirdi. Mourinho harika bir kulüple harika bir futbolcunun ayrılığa gitmesini mantıksız olarak nitelendirerek bu uzatmanın iki tarafa da yararlı olacağını söyledi.

    Madrid’de düzenlenen uluslararası minikler futbol turnuvası nedeni ile videokonferansla soruları cevaplayan Mourinho Real Madrid ile ilgilide görüşlerini belirtti. Portekizli hoca ağzından asla eski kulübü Real Madrid aleyhine bir söz çıkmayacağını hatırlatarak,İspanya’da ki takımım Real Madrid’dir, bu kulüple çalışmaktan onur duyduğumu asla saklamam dedi. Real Madrid’de yaşananları şahsi değil profesyonel olarak değerlendirmesini isteyen Mourinho,bir yerde çalışmam biterse orada yaşananlar orada kalır sözlerini etti.

    Real Madrid’e gelecek de tekrar geri dönecekmisiniz sorusuna kapıları kapatan ünlü teknik adam,çalıştığı kulüpte memnun olduğunu çünkü Chelsea’nin kendisine tüm imkanları sunduğunu vurguladı. Mourinho Chelsea’den ancak her şeyi gerçekleştirdik den sonra ayrılabileceğini de ifade etti. Mourinho Real Madrid’e la ligada başarılar dilerken şampiyonlar liginde Galatasaray karşısında oynayacağı karşılaşma için susmayı tercih etti ve kalede İker oynayacakmış,ona başarılar dilerim şahsi hiçbir sorunum yok onunla sadece tercihimi Diago Lopez’den yana kullandım açıklamasını yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow