hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngiliz basınında Galatasaray “bozgunu”

    İngiliz basınında Galatasaray “bozgunu”
    expand

    İngiliz basını Galatasaray'ın farklı mağlubiyetine geniş yer verirken Ronaldo'nun Real Madrid'in en iyi adamı olduğunu kanıtladığını yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçında Real Madrid’e 6-1 yenilmesi dış basında büyük yankı buldu.

    İngiliz Independent gazetesi, Real Madrid’in Galatasaray’ı 6-1 skorla “büyük bir yenilgiye uğratırken” Cristiano Ronaldo’nun dün gece Türkiye’de hat-trick yaparak Real Madrid’in en iyi adamı olduğunu bir kez daha kanıtladığını yazdı.

    The Times

    The Times, Real zincirini koparırken, Ronaldo’nun tüm ilgiyi üzerine çektiğini yazıyor.

    Gazete, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin altı farklı kulüple Şampiyonlar Ligi’ne katılan ilk teknik direktör olduğunu ve 6-1 gibi baş döndürücü bir zafer kazandığını belirtiyor.

    The Times, Didier Drogba’nın omuzundan sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından Fatih Terim’in takımının “yetersiz” kaldığını vurguluyor.

    The Daily Mail

    The Daily Mail, “Bale kulübede parlıyordu ama Ronaldo yeni bir hat-trick ile parsayı topladı” başlığını kullanmış.

    Gazete, “Galatasaray İstanbul’da büyük bir yenilgiye uğratılırken, Gareth Bale Şampiyonlar Ligi’nde sahne almak için bir saat beklemek zorunda kaldı” diye yazıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    The Guardian

    The Guardian, “Real Madrid Cristiano Ronaldo’nun hat-trick’i sayesinde Galatasaray’ı bozguna uğrattı” diye başlık attı.

    Sky Sports

    Sky Sports TV kanalının internet sitesi ise “Üstün Real Madrid Galatasaray’ı 6-1’lik skorla ezip geçerken, Cristian Ronaldo hat-trick yaptı” diye yazıyor.

    Sitede ev sahibi takımın Umut Bulut’un attığı golle teselli bulduğunui ancak bunun da “geceyi umutlarla dolu başlayan ama sonunda takımının paçavraya çevrilişine tanık olan Fatih Terim’in acıklı yüzünde herhangi bir duygu ibaresi uyandırmadı” sözlerine yer veriliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow