hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apollon Limassol - Trabzonspor: 1-2

    Apollon Limassol - Trabzonspor: 1-2
    expand

    UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda, Trabzonspor, Kıbrıs Rum kesiminin Apollon Limassol takımını deplasmanda 2-1 mağlup etti. Trabzonspor'un gollerini Malouda ve Yusuf Erdoğan kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lefkoşa'da oynanan maçta Trabzonspor 18. dakikada Sangoy'un penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düştü. Karadeniz, bu gole hemen cevap verdi. Bordo-mavililer Malouda'nın 19. dakikada kafayla attığı şık golle 1-1 eşitliği sağladı ve ilk yarı böyle sona erdi.

    İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Trabzonspor, oyuna sonradan dahil olan Yusuf Erdoğan ile 86. dakikada ikinci golü buldu ve rakibini 2-1 yenerek, 3 puana ulaştı.

    Grubun diğer maçında İtalyan ekibi Lazio ile Polonya temsilcisi Legia Varşova karşı karşıya geldi. Roma'daki Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Lazio 1-0 kazandı. Ev sahibi ekibinin tek golü 53. dakikada Hernanes'den geldi.

    Grupta 2. hafta maçları 3 Ekim Perşembe günü oynanacak. Trabzonspor sahasında Lazio ile karşılaşacak. Diğer maçta ise Legia Varşova ile Apollon Limassol, Polonya'da mücadele edecek. Her iki karşılaşma da TSİ 20.00'de başlayacak.

    Grupta oluşan puan durumu ise şöyle:

    TAKIMLAR            O   G   B   M   A   Y   P

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    --------------------------------------------------------

    1-Trabzonspor       1    1   0    0    2    1   3

    2-Lazio                  1    1   0    0    1    0   3

    3-Apollon Limassol 1    0   0    1    1    2   0

    4-Legia Varşova    1    0   0    1    0    1   0


    Maçtan dakikalar 

    18. dakikada Bamba'nın rakibini ceza sahasında düşürmesinin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Sangoy'ın kullandığı penaltı atışında top ağlarla buluştu: 1-0

    Golden hemen sonra Trabzonspor eşitliği sağladı. 19. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada, Malouda yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1

    31. dakikada ani gelişen Apollon Limassol atağında, Abraham'ın sağ çaprazdan sert vuruşunda kaleci Onur Kıvrak gole izin vermedi. 

    Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

    48. dakikadaki Trabzonspor atağında, Adrian'ın ceza sahası dışından vuruşunda top üstten auta gitti. 

    70. dakikada Trabzonspor atağında sağ kanattan Olcan'ın arka direğe ortasında, kaleci çift yumrukla topu uzaklaştırdı. 

    78. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Sağ çaprazdan çalımlarla ilerleyen Olcan'ın falsolu vuruşunda top üst ağlarda kaldı. 

    87. dakikada Adrian'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Erdoğan, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı gönderdi: 2-1

    Karşılaşma, Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğünde sona erdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow