hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Volkan Demirel: Seriyi sürdürmeyi hedefliyoruz

    Volkan Demirel: Seriyi sürdürmeyi hedefliyoruz
    expand

    Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü Elazığspor ile yapacakları maçta galibiyet serisini sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun Büyük Kulüp'te verdiği yemekte takım adına konuşma yapan Volkan, keyifli bir yemek yediklerini ifade ederek, "İnşallah bu yemekler ve birliktelikler sahaya yansıyacak" dedi.

    Üst üste aldıkları galibiyetlerle güzel bir hava yakaladıklarını kaydeden tecrübeli kaleci, "Seriye devam etmek istiyoruz. Güzel galibiyetlergeliyor. Kasımpaşa karşısında aldığımız galibiyet bilhassa çok önemliydi.  Önümüzdeki maçı da kazanarak hem seriye hem de yolumuza emin adımlarla devam
    etmek istiyoruz" diye konuştu.

    -Beşiktaş-Galatasaray maçı yorumu

    Volkan Demirel, ligin 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyle ilgili, "Güzel bir derbi izleyeceğiz. Bizim için önemli olan bu. Onların ne yapacağı önemli değil. Bizim ne yaptığımız daha önemli" değerlendirmesinde bulundu.

    Ligde 4 haftalık dönemde Galatasaray'ın puan kayıplarının ve Beşiktaş'ın tüm maçlarını kazanmasının sürpriz olup olmadığı sorusuna sarı-lacivertli oyuncu, "Şampiyonluk yoluyla ilgili yorum yapmak için çok erken. Puan kayıpları veya bir takımın üst üste kazanması normaldir. Sezon başı olduğu için, konuşmak yanlış olur" şeklinde yanıt verdi.

    Bu sezon Avrupa kupalarında yer almadıkları ve önlerinde lig şampiyonluğu hedefinin bulunduğunun ifade edilmesi üzerine Volkan, "Ben kendi adıma yanıt vereyim. Sık maç oynamak daha iyiydi. Bu sezon bilinen durumlar var, bundan dolayı ligde mücadele ediyoruz. Elimizde kalan tek ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

    Takımda havanın iyi olduğunu vurgulayan sarı-lacivertli kaleci, şunları kaydetti:

    "Medyada yazılan bazı şeyler var. Bunlar bizi üzüyor. Gerçeği yansıtmayan haberler. Ancak takım üzerinde çok etkisi olmuyor. Herkesin morali, güler yüzü ön safhada. Her şeyimiz çok iyi gidiyor. Tabii ki sonuç aldıkça, galip geldikçe bunlar daha da güzelleşecek. Kazandıkça sahip olduğumuz bu ortamı daha da pekiştireceğiz. Sıkıntılar olduğu zaman atlatmasını bileceksiniz. Biz de en iyi şekilde aşmaya çalışıyoruz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow