hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arena'da Terim sansürü!

    Arenada Terim sansürü
    expand

    Galatasaray taraftarı, Çaykur Rizespor maçı öncesinde Hasan Şaş ve Ümit Davala'yı tribüne çağırırken, "İmparator Fatih Terim" diye tezahürat yapmaya başladı. Bu esnada stat hoparlörlerinden son ses müzik verildi, taraftarın sesi bastırıldı.

    Teknik Direktör Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala göreve devam ederek yeni hocanın gelmesini bekleme kararı almıştı.

    Galatasaray taraftarları da Çaykur Rizespor maçında her iki hocaya da sahip çıkarak tribünlere çağırdı. Davala tribünlere giderek 'Metin Oktay' selamı verirken Hasan Şaş da formanın üzerinde bulunan armayı öperek karşılık verdi.

    Bu arada futbolcuların tribünlere çağırılmaması dikkatlerden kaçmadı. Taraftarlar hiç bir futbolcu için tezahüratta bulunmadı.

    TT Arena'da maçın başlamasına kısa bir süre kala taraftarların Fatih Terim'e destek olmak için tezahüratlar yapmaya başladığı an, stat hoparlörleri açıldı ve sesler bastırıldı.

    Ultraslan tribünü ile Opel tribünleri karşılıklı olarak Terim'e destek olmak için tezahüratlar yapmaya başladığı an stat hopörlörlerinden son ses müzik verildi ve sesler bastırıldı. Ultarslan tribünü, "Herkes gider biz kalırız" derken Opel tribünü "İmparator Fatih Terim" diyordu. Ancak stat görevlileri sesi yükseltince protestolara neden oldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow