hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sneijder'den Terim ve kavga açıklaması

    Sneijderden Terim ve kavga açıklaması
    expand

    Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, görevinden alınan teknik direktör Fatih Terim ile sorunu olduğu yönünde basına yansıyan haberleri yalanladı.

    Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, görevinden alınan teknik direktör Fatih Terim ile sorunu olduğu yönünde basına yansıyan haberleri yalanladı.

    Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Wesley Sneijder, hafta başından itibaren Fatih Terim ile sorunlar yaşadığı yönünde haberler yazıldığını belirterek, "Hocamız Fatih Terim'in görevden ayrılmasını bana bağlayan haberler vardı. Benim hocamla aram çok iyiydi. Hala da Fatih Terim ile iyi bir dostluğumuz var" dedi.

    Bu yönde çıkan haberlerin kendisini üzdüğünü aktaran Hollandalı futbolcu, "Herkesin önünde bir kez daha söylemek istiyorum. Benim ve tüm takım arkadaşlarımızın hocamızla arası iyiydi. Gittiği için çok üzüldük" ifadelerini kullandı.

    "Zor bir hafta geçirdik"

    Wesley Sneijder, Fatih Terim'in ayrılması sonrası zor bir hafta geçirdiklerini vurgularken, şunları söyledi:

    "Çok zor bir hafta geçirdik. Futbolda bu tip şeyler olabiliyor. Sevdiğimiz, saygı duyduğumuz, çok iyi ilişkilerimiz olan hocamız ayrıldı. Sonrasında ise bu maça konsantre olmak kolay değildi. Yine de bana göre sahada iyi konsantre olmuş bir takım vardı. İlk yarıda iyi oynadık ve gol de bulduk. Belki 3-4 gol atabilirdik. Bunu başaramayınca, rakibimizin ikinci yarıda bulduğu bir golle berabere kaldık. Futbolda yakaladığınız fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor, aksi durumda ise rakip sizi cezalandırıyor. Kazanarak, 3 puan alarak taraftarımızı mutlu etmek isterdik. Şimdi önümüzde önemli bir Juventus maçı var. Oraya moralli gitmek istiyorduk ancak bu gerçekleşmedi. Şimdi yaşananları bir kenara bırakmamız, Juventus maçına odaklanmamız gerekiyor."

    Hollandalı orta saha, ilk yarıda oyundan çıkması hakkında ise "Hafta boyunca biraz ağrım vardı. 30 dakika boyunca aynı ağrıyı hissettim. Hocalarımla konuşup böyle bir karar aldık. Juventus maçı öncesi riske girmek istemedim" diye konuştu.

    "Eboue ile kavga ettiğimiz doğru değil"

    Sneijder, hafta içinde antrenmanda takım arkadaşı Eboue ile kavga ettiği şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını kaydetti.

    Sneijder, "Eboue ile aramda özel bir ilişki var. Devamlı şakalaşıyoruz. Bunu tüm takım da biliyor. Basında çıkan resme bakarsanız üzerimizde geçen sezonun kıyafetleri var.Tartışma diye bir şey yok. Eboue ile tartışmıyorduk, sadece şakalaşıyorduk. Basına çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Kesinlikle Eboue ile kavga etmedik" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow