hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'un yıldızı zaman istedi

    Bursasporun yıldızı zaman istedi
    expand

    Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, "Herşey değişti. Başka bir başkanımız, farklı bir hocamız ve yeni oyuncularımız var. İyi olacağımıza güvenimiz tam, sadece biraz zamana ihtiyacımız var" dedi.

    (Emre Koşak / DHA) --

    Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

    "Geçtiğimiz yılla bu yıl arasında çok büyük farklar olduğunu söyleyebilirim" diyerek sözlerine başlayan Batalla, "Değişiklikler olunca uyum sağlamanız zaman alabilir. Şu an bizim elimizden daha fazla çalışmak ve bu farkı kapatmak geliyor. Herşey değişti. Başka bir başkanımız var. Farklı bir hocamız var. Yeni oyuncularımız var. Bu halde de iyi olacağımıza güvenimiz tam, sadece biraz zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.



    "Belluschi benim işimi kolaylaştırıyor"

    Batalla, "Belluschi'nin sakatlığı seni etkiledi mi?" sorusuna, "Belluschi benim için orta sahada iyi bir eş. Benim işimi kolaylaştıran biri. Eksikliğini hissediyorum. Kadroda onun tarzında başka bir oyuncu olmamasından dolayı herkes eksikliğini hissediyor" cevabını verdi.



    "Biz de mutlu değiliz"

    Seri yakalamak istediklerini ifade eden Batalla, "Kötü bir durumda olduğumuzun farkındayız. Mutlu değiliz bu durumdan. Bir yerlerden başlayıp 3 puan alarak seri yakalamak istiyoruz. Bizim için bu yüzden Karabükspor maçı çok önemli bir karşılaşma. Maçları tek tek ele almak zorundayız. Haftalık hedefler ve takımımızın her hafta en baştan odaklanması doğru olabilir. Şu ana kadar oynadığımız oyunla zor göründüğünü biliyorum ama inanıyorum ki takımdaki her birey üzerine koyarak hedefe daha da yaklaştıracaktır" şeklinde konuştu.



    "Taraftarın desteğine ihtiyacımız var"

    "Taraftarın baskı yaratmaları ve kötü hissetmeleri çok normal" diyen Batalla sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Biz de kendimizi kötü hissediyoruz en başında. Oynadığımız son maçta bize olan destekleri harikaydı. Takımdan görmek istedikleri yürekli mücadele buydu. Sonuna kadar bize destek verdiler. 4 yıldır bu kulüpte oynuyorum ve iyi sonuçların her zaman bir arada güzel gitmesiyle geldiğinin farkındayım. Onların desteğine sonun kadar ihtiyacımız var."




    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow