hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gerrard her sabah uyandığında...

    Gerrard her sabah uyandığında...
    expand

    Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, transfer döneminde her sabah uyandığında, ayrılmak istediğini belirten Uruguaylı forvet Luis Suarez'in kalmasını umut ettiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere Milli Takımı ve Liverpool'un sembol ismi Gerrard, İngiliz The Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, 26 yaşındaki Uruguaylı golcü Suarez'in yaz transfer döneminde Liverpool'dan ayrılması konusunda endişelendiğini belirterek, "Her sabah uyandığımda bir gelişme yaşanmaması ve takımda kalmasını umut ediyordum" dedi.

    Gerrard, "Suarez ile bir daha aynı takımda oynayıp oynamayacağını düşündün mü?" sorusuna, "Yazın her günü. Luis Suarez gibi iyi bir oyuncuya sahipseniz, büyük kulüplerin onu isteyeceğini bilirsiniz. Kalması için benden daha fazla çaba sarf eden kimse yoktur, Luis de kendisi hakkında ne düşündüğümü biliyor. Onu burada tutarsak daha fazla şansımızın olduğunu biliyordum. O özel bir futbolcu ve bize farklı şeyler katıyor" yanıtını verdi.

    33 yaşındaki İngiliz futbolcu, Real Madrid'in uzun süre ilgilendiği, Arsenal'in 40 milyon sterlin teklif ettiği Suarez'in, bu pozisyonda takıma dönmek zorunda kalan birçok oyuncunun aksine iyi bir başlangıç yaptığını ifade ederek, "Kulübün, kendisini tutmak istediğini anladı ve karara saygı duydu. Şimdi burada ve kalmak istiyor. Bu sezon birşeyler başarmak istiyor ve her zamankinden daha hırslı görünüyor" diye konuştu.

    Geçen sezon Chelsea'den Branislav Ivanovic'i ısırdığı için 10 maç ceza alan Suarez, cezasının sona erdiği Premier Lig maçında Sunderland'a 2 gol
    atmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow