hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Conte: Kötü sonuç

    Conte: Kötü sonuç
    expand

    Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Gruptan çıkmak isteyen bir takım için kötü bir sonuç" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan genç İtalyan teknik adam Conte, "Maçı siz de gördünüz, yenilen ilk gol tamamen şansızlıktandı. Ben de eski bir futbolcuyum, bunu söyleyebilirim. Bu tip hatalar olabilir. İlk yarı çok iyi oynamadık. Uzun toplarla oynadık fazlaca" diye konuştu.

    Bir İtalyan gazetecinin yedikleri ikinci golün böylesine tecrübeli bir takıma yakışıp yakışmadığı yönündeki sorusuna Conte, "Son zamanlarda hatalarımız var. Torino maçı dışında oynadığımız son maçlarda, önce ilk golü yiyip, sonra kazanmaya çalışıyoruz. Bugün bunu yapamadık. Bütün değerlendirmelerimizi soyunma odasına kapanıp yapacağız. Teknik ve taktiksel şeyleri basınla konuşmayız" ifadesini kullandı.

    Conte, hatalarına kendi aralarında yapacakları toplantıda değineceklerini vurgulayarak, "87. dakikada golü attıktan sonra 88'de gol yemek hoş değil. Çok önemli maçtı kazanmaya da yaklaşmıştık. Bugün için üzgünüm. Gruptan çıkmak için önemli bir maçtan böyle ayrılmak üzücü. Bunun nedenlerini araştıracağız."

    -"Mancini beni şaşırtmadı"-

    Maçın sonuç açısından Galatasaray için daha iyi gittiğini kaydeden Conte, "İstatistiklere bakıldığında bizim daha iyi oynadığımız görülüyor. Kazanmayı hak ettik" dedi.

    Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mancini'nin kendisini, maç içinde şaşırtıp şaşırmadığı sorulan Conte, şunları söyledi:

    "Galatasaray 4-4-1'i çok düzenli oynadı. Bunu bekliyorduk maç içinde. İyi oynadılar, biraz da şanslılardı 2 golde de. Gruptan çıkmak şimdi biraz daha
    zor. Umudu kaybetmemek lazım. 4 maç var önümüzde ama zorlu geçecek hepsi. İyi oynayıp geçmemiz lazım, aksi takdirde Galatasaray'ı alkışlamak zorunda kalırız. Her şeyi vermeye çalışacağız bundan sonra. Kötü bir sonuç, Şampiyonlar Ligi'nde yükselmek isteyen bir takım için."

    Juventus Teknik Direktörü, Drogba ile ilgili bir soru üzerine, Fildişi Sahilli oyuncunun her daim büyük bir futbolcu olduğunu belirterek, son
    derece iyi oynadığın kaydetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow