hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İtalyan basınından Lazio'ya övgü

    İtalyan basınından Lazioya övgü
    expand

    İtalyan basını Trabzonspor karşısında 3-3'ü yakalayan Lazio'nun önemli bir geri dönüş yaptığını yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi (J) Grubu'nda dün akşam oynanan ve 3-3 sonuçlanan Trabzonspor-Lazio maçına ilişkin İtalyan basını, Lazio'nun önemli bir geri dönüşle maçtan bir puanla ayrıldığını yazdı.

    İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden "Corriere dello Sport" maçla ilgili "Lazio sonsuz" başlığını atarken, mavi-beyazlıların golcü oyuncusu Sergio Floccari liderliğinde 3 dakikada bulduğu iki golle maça geri döndüğü belirtildi.

    Floccari'nin süper performansıyla Lazio'yu dönüştürdüğü kaydedildi. Haberde, "Lazio'nun, Trabzonspor'un tokatları karşısında büyük takım olduğunu keşfederek zorlu deplasmanda son anlarda attığı iki gol attığı" ifade edildi.

    Floccari'nin "2 farkla geriye düşsek de moralimizi bozmadık. Böyle bir staddan maça geri dönmek kolay değildi" şeklinde sözleri verilen haberde, Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic'in maç sonunda söylediği "Bu, benim Laziom" ifadelerine de yer verildi.

    Gazete oyuna sonradan girip son 10 dakikada attığı iki golle takımına beraberliği getirip maçın yıldızı olan Floccari'ye 7,5 puan verdi.

    Trabzonspor'dan ise Mierzejewski, Yusuf, Henrique 7'şer puan verdi.

    - La Gazzetta dello Sport

    Ülkenin bir diğer önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport da Lazio'nun Floccari'nin iki golüyle maçta değerli bir geri dönüş yaptığını belirtti.

    Gazetenin haberinde bordo-mavililer karşısında Lazio adına beraberliği sağlayan golleri kaydeden Floccari'nin son lig maçı Sassuolo karşısındaki performansı nedeniyle eleştirilen ve bu nedenle teknik direktör Petkovic tarafından yedek soyundurulan isimlerden olduğu hatırlatıldı.

    - "Ekstrem beraberlik"

    Tuttosport gazetesi de skorda eşitliği son anlarda sağlayan Lazio'nun "Floccari'nin iki golüyle son anda ekstrem bir beraberlik" aldığını yazarken, mavi-beyazlı Roma takımının 4-3 öne de geçebileceğini ancak, dün gece için beraberliğin de iyi bir sonuç olduğu dile getirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow