hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş başkanı çökertme oynadı

    Beşiktaş başkanı çökertme oynadı
    expand

    Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. kuruluş yıldönümü balosuna katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman çökertme oynadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. kuruluş yıldönümü balosuna katılan Başkan Fikret Orman, "Hamdolsun, bugün itibariyle Beşiktaş'ın kimseye bir kuruş borcu yoktur" dedi.

    Salmakis Otel'de gerçekleşen gecede son derece neşeli olduğu gözlenen, bir ara Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'la çökertme oynayan Orman, "Şu anda dikkat ediyorsanız Beşiktaş'ta kimsenin alacağı konuşulmuyor. Herkes parasını almıştır. Futbolcuların paraları hesaplarına yatmıştır. Yenilseler de yatmıştır yenseler de yatmıştır. Beşiktaş'ı kurumsal bir kimlikle yönetiyoruz" şeklinde konuştu.

    "CEZA 2 MAÇA İNEBİLİR"

    Yemek öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Fikret Orman, Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle verilen 4 maçlık cezanın Tahkim Kurulu'nda 2 maça inmesini beklediklerini söyledi.

    Başkan Orman, balonun düzenlendiği salona girişte sevgi gösterileriyle karşılanırken, Beşiktaşlılar yemek boyunca fotoğraf çektirmek için adeta kuyruğa girdi.

    Bodrum'da yatırımları bulunduğunu ve ilçeyi çok sevdiğini ifade eden Fikret Orman, "Burada biraz fazla dedikodu oluyor. O huyunu sevmiyorum. Bunun dışında Bodrum'da olmaktan mutluyum" diyerek şöyle konuştu:

    YETİM HAKKI YEDİRMEYİZ

    "Şansımıza gerçekten soğuk bir gün. Herkes üşüyor. Ama Beşiktaş sevgisi hepimizi ısıttığı için kimse masasından kalkmıyor. Beşiktaşlılık soğuk günlerde birbiriyle beraber olmak el ele tutuşmak ve kötü günleri beraber aşma işidir. Her zaman hayatta güneşli günler olmaz, arada bir yağmurlu karlı günler gelir. Onun için dirayetli olmak lazım. Bize inanın, gerçekten çok çalışıyoruz. Dürüstlük içinde, yetimin hakkını kimseye yedirmeden elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Kısa zamanda stadımızı da yapacağız. Sizden tek ricam, bizlere inanın ve destek olmaya devam edin."

    ÇÖKERTME OYNADI

    Fikret Orman'a konuşmasının ardından, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından yaptırılan plaketi, Beşiktaş taraftarı olan Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan verdi.

    Taraftarların formalarını imzalayıp onlarla birlikte Beşiktaş marşları söyleyen Fikret Orman, ayrıca Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'la karşılıklı çökertme oynadı.

    Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Semih Nalbantoğlu'nun ev sahipliğindeki geceye Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un da aralarında olduğu yaklaşık 300 kişi katıldı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow