hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe seriyi 6'ya çıkarmak istiyor

    Fenerbahçe seriyi 6ya çıkarmak istiyor
    expand

    Fenerbahçe, konuk edeceği Trabzonspor önünde galip gelirse galibiyet serisini 6 maça çıkaracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ligin ilk haftasında 3-2 kaybettiği Torku Konyaspor deplasmanının ardından çıkışa geçerek, Eskişehirspor (1-0), Sivasspor (5-2), Kasımpaşa (3-2), Elazığspor (4-0) ve Gençlerbirliği (1-0) mücadelelerinden galibiyetlerle ayrılan sarı-lacivertli takım, seyircisi önünde bordo-mavili ekip karşısında da kazanmak istiyor.

    Bu sezon Kadıköy'de çıktığı 3 lig maçında da kazanarak taraftarını sevindiren Fenerbahçe, rakibi karşısında seriyi devam ettirmeye çalışacak.

    - Meireles sakat

    Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Meireles dışında eksik bulunmuyor.

    Sakatlığının ardından dün akşamki antrenmandan itibaren takımla çalışmalara başlayan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın yarınki maçta forma giymesi bekleniyor. Gribal enfeksiyon nedeniyle dün takımdan ayrı koşu yapan Mehmet Topal ve Bekir İrtegün'ün tedavileri ise sürüyor.

    Teknik direktör Ersun Yanal'in Meireles'in yokluğunda orta alanda Emre Belözoğlu, Cristian ve Holmen üçlüsünden birisine görev verecek.

    Fenerbahçe'nin, Trabzonspor karşısında sahaya, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Kuyt, Cristian, Sow ve Webo'dan oluşan muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow