hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cardozo şov

    Cardozo şov
    expand

    Portekiz Süper Ligi'nde Benfica, Estoril'i 2-1 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Benfica'da Cardozo şov devam ediyor. Paraguaylı yıldız oyuncu takımının Estoril deplasmanında oynadığı karşılaşmada attığı muhteşem gol ile galibiyete taşıdı.

    Portekiz basını Cardozo'nun geçtiğimiz dönem takımdan ayrılmasını isteyen teknik direktör Jorge Jesus'un en büyük yardımcısı olmaya başladığını yazdı. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinin çoğu ise Cardozo'yu kapak yaparak "Kurtarıcı, müthiş golcü, Cardozan varsa sorunun yok" gibi başlıklar attı.

    Fenerbahçe'nin sezon başında ısrarla transfer etmek istediği ancak bonservis bedeli konusunda anlaşamadığı Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo, Benfica forması altında attığı goller ile yeniden zirveyi zorlamaya başladı.

    Benfica'nın Estoril deplasmanında karşılaşmaya yedek başlayan Cardozo oyuna girer girmez muhteşem bir vole golü ile takımının maçı 2-1 kazanmasına yardımcı oldu.

    Portekiz'de yayınlanan gazeteler, teknik direktör Jorge Jesus'a çağrıda bulunarak Cardozo'yu artık ilk 11 de sahaya sürmesini istediler. Yaşanan olayları unutulmasını isteyen gazeteler, ligde Porto ve Sportif Lizbon'un ardından 3. olan Benfica'nın zirvede kalabilmesi için Cardozo'ya ihtiyacı olduğunu ifade ettiler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow