hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlkay Gündoğan'ın sakatlığına çözüm bulunamadı

    İlkay Gündoğanın sakatlığına çözüm bulunamadı
    expand

    Borussia Dortmund'un Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan'ın sakatlığına kesin bir çözüm bulanamadığı, tedavi sürecinin yıl sonuna dek uzayabileceği açıklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alman basınından Bild'te yer alan habere göre, ağustosun ikinci haftasından itibaren sırt sakatlığıyla mücadele eden Gündoğan'ın tedavi süresinin ilk olarak iki hafta süreceği, daha sonra ise eylül sonunda biteceğinin vurgulanmasına rağmen hala forma giyememesinin şüphe uyandırdığı hatırlatıldı.

    Ülke basında yer alan son iddialara göre ise Türk asıllı Alman futbolcunun sakatlığından kurtulması için ameliyat olması gerektiği ve tedavi süresinin yeni yılı bulacağı öne sürüldü.

    Gündoğan iddialara yanıt vermezken, Borussia Dortmund'un sportif direktörü Michael Zorc, böyle bir ihtimalin olduğunu doğruladı.

    Zorc, "Gündoğan'ın sakatlığında önemli gelişmeler sağlanamadı. Bir daha ne zaman oynayabileceğine ilişkin kesin bir tahmin yürütemiyoruz" şeklinde konuştu.

    Kulübüyle sözleşmesini 2015'e kadar uzatan 22 yaşındaki milli oyuncunun adı transfer döneminde Real Madrid, Arsenal ve Manchester United gibi takımlarla anılmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow